25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 832 notícies disponibles
Divendres, 27 de juliol de 2018

Obert per vacances

Obert per vacances Les oficines del Centre de Normalització Lingúística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) estaran obertes a partir del 13 d'agost de 2018. Us atendrem de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h, a la seu del CNLTE, a la plaça dels Dolors,1, 3r de Tortosa, i al telèfon 977 51 07 20. 
Divendres, 20 de juliol de 2018

Lliurament de certificats dels cursos bàsics de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2017-2018 al Montsià

Lliurament de certificats dels cursos bàsics de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2017-2018 al Montsià El grup d'alumnes de català del Programa Aprèn.cat ha rebut avui els certificats dels cursos de català que es van realitzar entre els mesos de març  i juny de 2018 a les seu del Consell Comarcal del Montsià (Amposta).
Divendres, 20 de juliol de 2018

III Gimcana del Renaixement 2018 a Tortosa

III Gimcana del Renaixement 2018 a Tortosa Dins de les activitats de llengua, cultura i cohesió del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), el 20 de juliol al matí, va tindre lloc la III Gimcana del Renaixement per conèixer el patrimoni i la Festa.
Dimarts, 17 de juliol de 2018

La consellera Laura Borràs inaugura a Tortosa l'exposició "Pompeu Fabra, una llengua completa"

La consellera Laura Borràs inaugura a Tortosa l'exposició La consellera de Cultura, Laura Borràs, va inaugurar el dilluns 16 de juliol, l'exposició "Pompeu Fabra, una llengua completa" a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. A la inauguració també hi va assistir la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i  l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. 
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Oferta de cursos de català per a adults 2018-2019 a les Terres de l'Ebre

Oferta de cursos de català per a adults 2018-2019 a les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) publica l'oferta dels cursos de català del primer trimestre del període 2018-2019, que impartiran els serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.
Dilluns, 16 de juliol de 2018

La presidenta del Consorci visita les activitats del Voluntariat per la llengua a Tortosa

La presidenta del Consorci visita les activitats del Voluntariat per la llengua a Tortosa La directora general de Política Lingüística de la Generalitat i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, visita les activitats del Voluntariat per la llengua (VxL) a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
Dijous, 12 de juliol de 2018

Tertúlia i final de curs al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Tertúlia i final de curs al Club de Lectura Fàcil de Tortosa El dia 12 de juliol, dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre de Núria Martí Constans 'Trampa de foc' i un esmorzar de final de curs amb pastes típiques del nostre país com carquinyolis, pastissets i coquetes de panoli.
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Grup de conversa i lectura fàcil a la biblioteca de Tortosa durant l'estiu

Grup de conversa i lectura fàcil a la biblioteca de Tortosa durant l'estiu Un aprenent del Voluntariat per la llengua es converteix en voluntari i condueix un grup de conversa i lectura fàcil a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
Dimarts, 26 de juny de 2018

Horari d'atenció al públic durant l'estiu

Horari d'atenció al públic durant l'estiu El Centre de Normalització Lingüística de les  Terres de l'Ebre (CNLTE) informa que durant el període estiuenc l'horari d'atenció al públic serà de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.
Dimarts, 26 de juny de 2018

Nova oferta de cursos Parla.cat 100% en línia a partir del setembre de 2018

Nova oferta de cursos Parla.cat 100% en línia a partir del setembre de 2018 Al setembre s'obrirà un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes