25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 922 notícies disponibles
Dissabte, 19 d'octubre de 2019

Nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a Roquetes

Nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a Roquetes Del 19 d'octubre al 16 de novembre tindrà lloc la temporada de tardor del CINC a OCine Roquetes, el cicle de cinema infantil en català. 
Dilluns, 7 d'octubre de 2019

Els serveis de català de les Terres de l'Ebre tanquen el dia 11 d'octubre

Els serveis de català de les Terres de l'Ebre tanquen el dia 11 d'octubre Tots els serveis del CNL de les Terres de l'Ebre romandran tancats l'11 d'octubre per dia de lliure organització.
Dilluns, 7 d'octubre de 2019

Ascó dedica l'onzena Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés a la parla del territori ebrenc

Ascó dedica l'onzena Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés a la parla del territori ebrenc El dia 5 d'octubre de 2019 va tindre lloc al Casal d'Ascó l'onzena Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés a la parla del territori ebrenc, organitzada per l'Associació Cultural Lo Llaüt, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) i l'Ajuntament d'Ascó. 
Dijous, 3 d'octubre de 2019

Comença la temporada 2019-2020 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

Comença la temporada 2019-2020 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) iniciarà el dilluns 7 d'octubre la nova temporada radiofònica, amb la incorporació a la graella de l'espai 'Llengua.cat', amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dijous, 3 d'octubre de 2019

Descomptes al Teatre Nacional de Catalunya per als alumnes de català i els participants en el VxL

Descomptes al Teatre Nacional de Catalunya per als alumnes de català i els participants en el VxL Alumnes dels cursos de català per a adults i participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) podran gaudir d'un 10% de descompte per als espectacles del Teatre Nacional de Catalunya (TNC).
Dimecres, 2 d'octubre de 2019

Mig miler d'alumnes comencen els cursos de català per a adults en dotze municipis de les Terres de l'Ebre

Mig miler d'alumnes comencen els cursos de català per a adults en dotze municipis de les Terres de l'Ebre En total de 520 persones van iniciar el dia 23 de setembre cursos de català  per a adults 2018-2019 que impartix el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) durant el primer trimestre del període 2019-2020.
Dimecres, 25 de setembre de 2019

Adeu a l'eminent filòleg i medievalista suís Curt Wittlin

Adeu a l'eminent filòleg i medievalista suís Curt Wittlin Avui ha tingut lloc l'acte de comiat a l'eminent filòleg i medievalista suís Curt Wittlin al tanatori de Ferreries, a Tortosa.
Dimarts, 24 de setembre de 2019

S'ha mort el filòleg i expert en literatura medieval Curt Wittlin, resident a Tortosa

S'ha mort el filòleg i expert en literatura medieval Curt Wittlin, resident a Tortosa El 23 de setembre de 2019 va morir a Tortosa el filòleg i expert en literatura medieval Curt Wittlin, als 78 anys. Wittlin, nascut a la ciutat suïssa de Reinach (Basilea), va fixar l'any 2003 la seua residència a la capital del Baix Ebre.
Dilluns, 23 de setembre de 2019

Nova oferta de cursos de català 100% en línia Parla.cat

Nova oferta de cursos de català 100% en línia Parla.cat Durant el mes d'octubre s'obre un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic,Elemental, Intermedi i Suficiència.
Divendres, 6 de setembre de 2019

El CNL lliura cartells del lèxic casteller a les des colles de les Terres de l'Ebre

El CNL lliura cartells del lèxic casteller a les des colles de les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha lliurat a les dos colles castelleres del territori cartells amb la terminologia bàsica castellera, editats pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), el TERMCAT i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter