25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 893 notícies disponibles
Divendres, 12 d'abril de 2019

Vacances de Pasqua del 15 al 22 d'abril

Vacances de Pasqua del 15 al 22 d'abril Tots els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre romandran tancats del 15 al 22 d'abril, ambdós inclosos, per vacances de Pasqua.
Dijous, 11 d'abril de 2019

L'edició 2019 de la publicació literària 'Tastets' arriba per Sant Jordi

L'edició 2019 de la publicació literària 'Tastets' arriba per Sant Jordi La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) han editat per novè any consecutiu l'opuscle 'Tastets' 2019.
Dilluns, 8 d'abril de 2019

Última activitat de tot un any dedicat a Pedrolo i a Fabra a les classes de la Ribera d'Ebre

Última activitat de tot un any dedicat a Pedrolo i a Fabra a les classes de la Ribera d'Ebre Durant aquests dos últims cursos, a les classes del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre s'han dut a terme diversos homenatges als centenaris de Manuel de Pedrol i de la publicació de la 'Gramàtica catalana', i als 150 anys del naixement de Pompeu Fabra.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Cursos de català per a persones aturades Aprèn.cat a Tortosa

Cursos de català per a persones aturades  Aprèn.cat a Tortosa El dia 28 de març de 2019 va començar a Tortosa el primer dels tres cursos de català per a persones aturades organitzats en el marc del programa Aprèn.cat, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).
Dilluns, 1 d'abril de 2019

Curs de nivell Inicial de llengua catalana a Sant Jaume d'Enveja

Curs de nivell Inicial de llengua catalana a Sant Jaume d'Enveja El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Montsià,  organitza un curs de català de nivell Inicial a Sant Jaume d'Enveja, en el marc de les accions del Servei de Primera Acollida de l'Oficina de Polítiques Migratòries del Consell Comarcal del Montsià.
Dimecres, 27 de març de 2019

Cursos de català per a persones aturades Aprèn.cat al Montsià

Cursos de català per a persones aturades  Aprèn.cat al Montsià El dia 27 de març va començar a Amposta el primer dels tres cursos de català per a persones aturades organitzats en el marc del programa Aprèn.cat a la comarca del Montsià, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).
Dilluns, 25 de març de 2019

Final de curs del nivell Inicial al Montsià

Final de curs del nivell Inicial al Montsià Del 9 de gener fins al 20 de març de 2019 va tindre lloc un  curs d'acolliment lingüístic que s'impartia a Amposta, en horari de 15 a 17 hores, adreçat a persones no catalanoparlants.
Dijous, 21 de març de 2019

Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Dia Mundial de la Poesia a Tortosa Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, el Departament de Cultura de la Generalitat va organitzar el un acte al Palau Oliver de Boteller en el qual van ser convidats a participar alumnat i membres del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dilluns, 18 de març de 2019

Nou període de matriculació als cursos Parla.cat 100% en línia

Nou període de matriculació als cursos Parla.cat 100% en línia Durant el mes d'abril s'obrirà un nou període de matrícules per als cursos intensius de català Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència. 
Dilluns, 18 de març de 2019

Torna el Dia Mundial de la Poesia

Torna el Dia Mundial de la Poesia Com cada any, els Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de la Poesia amb la col·laboració de la Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre, del Consorci per a la Normalització Lingüística i, enguany, de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tortosa. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes