25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 904 notícies disponibles
Dimarts, 11 de juny de 2019

Segon any de celebració del Dia del Joc als cursos de la Ribera d’Ebre

Segon any de celebració del Dia del Joc als cursos de la Ribera d’Ebre El Dia Internacional del Joc s'ha festejat a les classes del Servei de Català, per segon any consecutiu, amb activitats relacionades amb el fet de jugar que han fet practicar la llengua de manera lúdica, les quals s'han afegit a aprenentatge de lèxic específic d'aquesta temàtica.
Divendres, 7 de juny de 2019

Formació per a professionals sanitaris d'APASA a Amposta

Formació per a professionals sanitaris d'APASA a Amposta Del 28 de maig fins al 6 de juny, es va fer una formació de 10 hores de durada, adreçada a treballadores de l'empresa APASA d'Amposta. Aquesta formació es va organitzar des del Centre de Nornalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i la va impartir la tècnica del Servei Comarcal de Català del Montsià, Isabel Obradós.
Dilluns, 27 de maig de 2019

Voluntariat en conversa per a joves al Casal Cívic de Ferreries

Voluntariat en conversa per a joves al Casal Cívic de Ferreries Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, s'ha iniciat un nou grup de conversa i lectura per a joves al Casal Cívic de Ferreries, Tortosa.
Dijous, 23 de maig de 2019

Club de Lectura Fàcil de Tortosa del mes de maig de 2019

Club de Lectura Fàcil de Tortosa del mes de maig de 2019 Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa i del Voluntariat per la llengua, el dijous 23 de maig, a les 17.00 h, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre 'Les aventures de Tom Sawyer', de Mark Twain, en versió adaptada a les directrius de lectura fàcil de l'editorial Castellnou, dins de la col·lecció Kalafat.
Dilluns, 13 de maig de 2019

Quatre nous establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua a Amposta

Quatre nous establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua a Amposta Des d'aquesta setmana, quatre nous establiments s'han adherit com a col·laboradors al programa Voluntariat per la llengua a la ciutat d'Amposta. 
Dimecres, 8 de maig de 2019

Sessió de formació en materials de conversa a Alcanar

Sessió de formació en materials de conversa a Alcanar Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 8 de maig, de 10 a 13 h, va tindre lloc una sessió de formació en materials de conversa per a les persones voluntàries del Casal Cívic d'Alcanar.
Dijous, 25 d'abril de 2019

Visita didàctica al Museu de Tortosa

Visita didàctica al Museu de Tortosa Dins de les activitats de Sant Jordi, el dijous 25 d'abril, a les 17.30 h, va tindre lloc una visita didàctica al Museu de Tortosa amb el Voluntariat per la llengua i l'alumnat del nivell Bàsic 2 del Centre de Normalització Lingüística de les  Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Acte de lliurament de certificats al Voluntariat per la llengua d'Alcanar

Acte de lliurament de certificats al Voluntariat per la llengua d'Alcanar Dins dels actes de la Mostra Intercultural organitzada per l'Ajuntament d'Alcanar, el passat 24 d'abril va tenir lloc una trobada amb les persones participants al programa Voluntariat per la llengua (VxL) i l'acte de lliurament de certificats, al Casal Cívic de la població del Montsià.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

L'alumnat i el voluntariat lingüístic de l'Ebre celebra Sant Jordi

L'alumnat i el  voluntariat lingüístic de l'Ebre celebra Sant Jordi Els usuaris del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) van participar ahir activament als actes de la diada del llibre i la rosa, Sant Jordi 2019.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

XI Concurs de Textos Breus per Sant Jordi a la Ribera d'Ebre

XI Concurs de Textos Breus per Sant Jordi a la Ribera d'Ebre El Servei de Català de la Ribera d'Ebre organitza, un cop més, el Concurs de Textos Breus de Sant Jordi, que es va iniciar l'any 2007 i del qual enguany se celebrarà l'onzena edició.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter