25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 877 notícies disponibles
Dijous, 14 de febrer de 2019

Grups de conversa al Casal Cívic de Ferreries

Grups de conversa al Casal Cívic de Ferreries Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, es porta a terme una activitat de grups de conversa al Casal Cívic de Ferreries (Tortosa) amb usuàries de les activitats tant del Casal com d'Atzavara Arrels.
Dijous, 14 de febrer de 2019

Sessió de llenguatge administratiu igualitari a l'Ajuntament de Tortosa

Sessió de llenguatge administratiu igualitari a l'Ajuntament de Tortosa El dia 14 de febrer de 2019 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge administratiu igualitari adreçada al personal de l'Ajuntament de Tortosa, amb l'assistència d'una dotzena de treballadors i funcionaris de la institució. 
Dimecres, 13 de febrer de 2019

Presenten el llibre 'L'abecé de Pompeu Fabra' a Tortosa

Presenten el llibre 'L'abecé de Pompeu Fabra' a Tortosa El dia 13 de febrer de 2019 va tindre lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa l'acte de presentació del llibre 'L'abecé de Pompeu Fabra', de David Paloma i Mònica Montserrat, a càrrec de Ferran Bladé, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.
Divendres, 1 de febrer de 2019

S'estrena 'Dragon Ball Super: Broly', amb suport de Política Lingüística, a 60 sales

S'estrena 'Dragon Ball Super: Broly', amb suport de Política Lingüística, a 60 sales El film d'animació més esperat dels últims temps, 'Dragon Ball Super: Broly', es projecta doblat al català i també en versió original japonesa subtitulada en català, en 55 sales de cinema de tot Catalunya i també a quatre sales de les Illes Balears i a una d'Andorra. La pel·lícula té el suport de la Direcció General de Política Lingüística per al doblatge i subtitulació.
Dijous, 31 de gener de 2019

Lliurament de certificats del curs del nivell inicial de Móra la Nova

Lliurament de certificats del curs del nivell inicial de Móra la Nova Les alumnes del curs, adreçat al col·lectiu de dones nouvingudes de la població, van poder seguir, de setembre a desembre al mateix centre escolar de la població, aquestes classes d'acolliment lingüístic llargament esperades, durant les quals es va practicar sobretot la llengua oral i s'hi va posar en marxa un petit taller d'alfabetització.
Dimecres, 30 de gener de 2019

Arriba el CINC a Roquetes, el cinema infantil en català

Arriba el CINC a Roquetes, el cinema infantil en català Del 16 de febrer al 16 de març del 2019 tindrà lloc una nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a les sales Ocine de  Roquetes (c. Servero Ochoa, 4). Les sessions es projecten els dissabtes, a partir de les16 h, amb un preu d'entrada de 4,20 € (petits i grans). 
Dimarts, 22 de gener de 2019

Proves per obtenir els certificats de coneixement de català

Proves per obtenir els certificats de coneixement de català El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la resolució de la convocatòria de les proves per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. 
Dimarts, 22 de gener de 2019

Tres-cents alumnes comencen el segon trimestre 2018-2019 dels cursos de català a les Terres de l'Ebre

Tres-cents alumnes comencen el segon trimestre 2018-2019 dels cursos de català a les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha iniciat el segon trimestre dels cursos de català per a adults 2018-2019 amb una inscripció de 300 alumnes. 
Dilluns, 14 de gener de 2019

Inscripció al Cens d'entitats de foment de les llengües catalana i occitana

Inscripció al Cens d'entitats de foment de les llengües catalana i occitana Les entitats i fundacions que promouen la llengua catalana poden inscriure's o renovar la inscripció al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana. El termini per fer-ho s'acaba el 30 d'abril.
Dijous, 10 de gener de 2019

Commemoració del 35è aniversari de la mort de l'escriptor Sebastià Juan Arbó

Commemoració del 35è aniversari de la mort de l'escriptor Sebastià Juan Arbó El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) impulsa l'activitat "Paraula d'Arbó" amb motiu de la commemoració del 35è aniversari de la mort de l'escriptor rapitenc. L'activitat pretén difondre l'estil literari i la llengua que utilitzava Arbó a les seues obres, especialment a les vinculades temàticament amb les Terres de l'Ebre.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes