25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 19 d'octubre de 2017 a les 19:00

Voluntariat per la llengua

Taller per a voluntaris del Voluntariat per la llengua: 'Conduir un grup de lectura fàcil i conversa'

Biblioteca Marcel·lí Domingo
Tortosa

Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua, la dinamitzadora del programa a les Terres de l'Ebre, Ester Martí, impartirà un taller pràctic per mostrar als voluntaris com es pot conduir un grup de lectura i conversa amb materials de lectura fàcil.

Els voluntaris assistiran primer a la tertúlia de Club de Lectura Fàcil (CLF) de Tortosa sobre el llibre del mes i després faran diverses pràctiques de conducció amb aprenents sobre els materials i llibres de LF. 

L'activitat és gratuïta i oberta al voluntariat d'altres entitats i organismes. Tindrà lloc el dijous 19 d'octubre, a les 18.30 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo i, prèviament, es pot assistir a la tertúlia sobre el llibre del mes al mateix lloc per observar en directe l'experiència.

Cal inscriure-s'hi prèviament al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), plaça dels Dolors, 1, 3r, de Tortosa. O bé telefonar al 977 51 07 20, o enviar mitjançant la tramesa d'un correu electrònic a l'adreça emarti@cpnl.cat amb les dades personals de la persona interessada i organisme o entitat de procedència, si s'escau.

Enllaços relacionats
Taller per a voluntaris del Voluntariat per la llengua: 'Conduir un grup de lectura fàcil i conversa'

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes