Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Oci en català > Totjoc > Activitat [X]
  1. El CNL de Terrassa i Rubí participarà a la 7a Setmana de Jocs al Carrer

    Dimecres dia 13, el CNL s'afegirà a l'animació de la plaça del Vapor Ventalló a la tarda amb una parada d'informació sobre jocs en català i un racó on petits i no tan petits podran jugar amb la llengua

    L’exposició CUINETES, que acompanyarà la setmana i que es podrà visitar a la sala Salvador Alavedra dels Amics de les Arts i JJMM, s’inaugurarà aquest dijous dia 7, a les set del vespre

    Oci en català

  2. Molt bon acolliment al catàleg de jocs en català

    Ahir el CNL va participar a la 6a setmana del joc al carrer amb una parada d’exposició de jocs, jocs per jugar i amb fulls de difusió del catàleg de jocs.

    Oci en català

  3. Comença la 6a Setmana de jocs al carrer

    La 6a setmana de jocs al carrer va arrencar dissabte passat amb la inauguració de l'exposició Taulers de mancala i altres objectes relacionats.

    En nom dels organitzadors, Miqui Giménez i Jordi Chueca van explicar detalls molt interessants dels taulers i objectes exposats.

    La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, va elogiar la feina feta i destacà la importància del joc en el desenvolupament personal.

    El CNL participarà en la 6a Setmana de Jocs al Carrer amb dues activitats.

    Oci en català

  4. La llibreria Atenea de Terrassa s'adhereix al Totjoc i al VXL

    Quan parles, fas màgia!

    La Llibreria Atenea de Terrassa s'ha adherit al programa Totjoc, de promoció del joc i la joguina en català. Si t'agrada jugar, juguem en català i guanyem la partida!

    A més, l'establiment contribueix a fomentar l'ús de la llengua i de la cohesió social amb la seva implicació en el programa del Voluntariat per la Llengua. La llibreria també s'ofereix per a col·laborar en les pràctiques lingüístiques dels alumnes del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa.

    Si tens un comerç i vols participar-hi, envia un WhatsApp al telèfon 671 511 951.

    Voluntariat per la llengua, Oci en català