Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa > Ofercat [X]
 1. El Voluntariat per la llengua arriba al Mercat Municipal de Rubí

  Més d'un 90 % del total de parades del Mercat Municipal s'han adherit com a establiments col·laboradors al VxL després de les visites dels dinamitzadors del Servei Local de Català de Rubí.

  "L'adaptació a la llengua del client l'hem feta sempre", afirmen uns quants paradistes, que ja esperen, entre cols i patates, entre aviram, carn i peix, entre castanyes i moniatos, l'arribada de voluntaris i aprenents.

  Socioeconòmic > Empresa > Ofercat

 2. La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboraran amb l'Ajuntament de Rubí i els agents econòmics locals per reforçar el català en l'àmbit comercial.

  • L'acte, presidit per l'alcaldessa de Rubí i la directora general de Política Lingüística, ha permès constatar, entre d'altres dades, que el català és majoritari en la retolació comercial
  • El Pla Ofercat, impulsat per l'Ajuntament, Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística, permetrà impulsar el català entre els comerciants

  Socioeconòmic > Empresa > Ofercat

 3. Presentació del l'estudi i del Pla Ofercat a Terrassa

  El CNL presenta el Pla Ofercat amb nou línies d'actuació directament relacionades amb l'increment de l’ús del català al sector econòmic no industrial de la ciutat.

  Socioeconòmic > Empresa > Ofercat