L'Orella verda i Kame Kame nous establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

La llista d’establiments col·laboradors amb al Voluntariat per la llengua no para de créixer!

Aquest mes de maig volem donar la benvinguda als dos establiments nous del Voluntariat per la llengua de Terrassa: l'Orella Verda i Kame Kame Terrassa.

  • A l'Orella Verda (C. de la Rutlla, 26) podreu trobar llibres infantils, lectura fàcil i ben aviat els llibres dels cursos del CPNL!
  • La botiga Kame Kame Terrassa (C. de Topete, 129) és un lloc magnífic per comprar regals per a qui li apassioni el món del manga i del còmic.

Els establiments col·laboradors contribueixen al foment de l'ús de la llengua i de la cohesió social amb la seva implicació i faciliten que els aprenents del Vxl siguin atesos en català i també que s'expressin en català, tot i que el parlin amb dificultat.

Esperem que els visiteu ben aviat!

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. El programa va néixer l'any 2003 i ja hi han passat més de 150.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l'Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?