860 alumnes inicien els cursos de català

Cursos de català

Comencem el tercer trimestre del curs 2020/2021 amb més oferta formativa i amb millores a l'entorn virtual d'aprenentatge.

Els 41 cursos del CNL de Terrassa i Rubí han engegat amb totes les places ocupades i amb oferta formativa de tots els nivells i modalitats. Hem programat quatre cursos presencials de nivell A1 (un curs EP, Escolta i parla , adreçat  a persones adultes no alfabetitzades, i tres Inicials) i hem pogut ampliar l'oferta de cursos de nivell A2 en modalitat virtual. Els cursos en línia complementen la formació en català. 

Entre ahir i avui els cursos programats pels dos serveis de català, Terrassa i Rubí, han començat amb total normalitat en les tres modalitats que s’ofereixen: presencial, virtual i en línia.

L’alumnat del curs Ep! i dels mòduls inicials han tornat a la presencialitat setmanal. “Ja esperàvem retrobar-nos presencialment amb els alumnes” diu una de les professores.

La resta d’alumnat seguirà els cursos a través de l’ordinador, tauleta o mòbil, en les modalitats virtual i en línia. Expliquem la diferència: 

  • als cursos virtuals, el professorat organitza classes en directe dos dies a la setmana, a través de la pantalla, amb tots els alumnes del grup
  • als cursos en línia, l’alumnat treballa pel seu compte seguint un pla de treball i calendari, supervisat pel professorat.

Des d’aquí animem a tot l’alumnat a escoltar música, veure pel·lícules, anar a comprar, jugar, utilitzar-lo en els negocis i comerços… en definitiva a viure en català.

Que tingueu tots un bon curs!

Vols compartir aquesta notícia?