El monòleg "Pompeu Fabra: jugada mestra!" interpretat pel terrassenc Òscar Intente arriba a Rubí

Llengua i cultura

Dijous 8 d'abril a les 19 h es presentarà a la biblioteca Mestre Martí Tauler

Per assistir a l'acte cal inscriure-s'hi prèviament a: Vull reservar la meva plaça

Dijous 8 d'abril a les 19 h es presentarà a la biblioteca Mestre Martí Tauler (carrer d'Aribau, 5) el monòleg "Pompeu Fabra: jugada mestra!" interpretat pel terrassenc Òscar Intente.

Un tenista interpel·la el públic de la sala: es pot jugar a tenis sense regles? En l'esport, com en la llengua, cal compartir unes normes i acceptar-les per jugar bé. Pompeu Fabra, un tenista apassionat, va proposar unes normes per al català que van ser acceptades i compartides per tothom. Aquest és el punt de partida d'un espectacle que utilitza la metàfora esportiva per introduir-nos a la dimensió científica, humana i ciutadana del geni ordenador de la llengua catalana.

Per assistir a l'acte cal inscriure-s'hi prèviament a través del següent formulari:  Vull reservar la meva plaça

Fitxa artística
Idea, text i interpretació: Òscar Intente
Direcció i col·laboració en el text: Maria Pla
Producció: Inútils Mots -teatre de la paraula- per encàrrec de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Estrenat al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona el 17 de maig de 2018. Més de 80 funcions per tots els territoris de parla catalana, d'Alacant a Perpinyà, València, Mallorca i Formentera.

Demanem accedir-hi amb antelació per evitar aglomeracions, per això, les portes s'obriran mitja hora abans. Caldrà seguir totes les mesures sanitàries actuals i portar la mascareta en tot moment. A l'entrada del Casal es prendrà la temperatura. No podran accedir persones amb símptomes de COVID-19, o bé les que hagin estat en contacte directe amb un malalt.

Vols compartir aquesta notícia?