El CNL de Terrassa i Rubí i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa col·laboren per estendre el VxL entre els professionals de l'advocacia.

Voluntariat per la llengua

A Terrassa, les persones del món judicial interessades a participar de l'experiència han de posar-se en contacte amb el CNL

a l’adreça: vxl.rubi@cpnl.cat

o enviar un WhatsApp al 637 368 638

El CNL de Terrassa i Rubí i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa col·laboren per estendre el VxL entre els professionals de l'advocacia.

La DG de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l'advocacia i els professionals de l'àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua.

En el cas de Terrassa, els advocats interessats a participar de l'experiència han de posar-se en contacte amb el CNL mitjançant l'adreça electrònica vxl.rubi@cpnl.cat o el número de telèfon 637 368 638.

El VxL facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen habitualment (voluntaris). És un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat al territori pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Isaac Aguareles

Vols compartir aquesta notícia?