Presentació del l'estudi i del Pla Ofercat a Terrassa

Socioeconòmic > Empresa > Ofercat

Lleugera millora l’ús del català als comerços de Terrassa

El CNL presenta el Pla Ofercat amb nou línies d'actuació directament relacionades amb l'increment de l’ús del català al sector econòmic no industrial de la ciutat.

Dimecres 29 de gener, a la una del migdia, es van presentar els resultats de l'estudi dels usos lingüístics als establiments comercials de Terrassa que la Direcció General de Política lingüística va fer el 2018 i les actuacions previstes dins del Pla Ofercat per als anys 2019-2022.

Va obrir l'acte, donant la benvinguda als assistents i exposant breument la importància per a la ciutat de l'estudi i del Pla Ofercat, la regidora de Normalització Lingüística, la senyora Teresa Ciurana.

Entre els assistents hi havia nombrosos representants de l'administració local, de la Cambra de Comerç, de la Pimec, d'algunes associacions de comerços com Connecterrassa i Terrassacentre, i també alguns comerciants a títol individual, a més dels mitjans de comunicació locals.

L'encarregat d'exposar els resultats de l'estudi fou l'Albert Fabà, expert en anàlisi de dades i avaluació dels Serveis Centrals del CPNL, i la persona que exposà el Pla Ofercat de Terrassa fou l'Anna Prunés, coordinadora de dinamització del CNL.

Podeu consultar l'estudi i el pla en els enllaços del final de la notícia.

Vols compartir aquesta notícia?