Boxets a la nova edició de VxL de Rubí

Voluntariat per la llengua

Dilluns passat, 4 de novembre, vam trobar-nos a la Biblioteca per inaugurar una nova edició del Voluntariat per la llengua a la ciutat. L'acte va començar a les set de la tarda amb els parlaments de Roser Tutusaus, responsable del Servei de Català de Rubí, i Víctor García, regidor del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Rubí. Tot seguit, l'Isaac Aguareles, responsable del VxL al Servei de Català de Rubí, va presentar el contingut de les bosses que havien rebut els participants a l'entrar a l'Auditori de la Biblioteca.

Pel que fa a les activitats de la 31a edició, des d'ara fins al gener, les parelles lingüístiques poden participar en activitats dins l'àmbit de l'esport, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Rubí; arts escèniques, amb un descompte d'un 50 % al Teatre Municipal, i la lectura fàcil, gràcies a la conducció d'Èlia Garcia, voluntària lingüística.

Tot seguit van aparèixer en escena els integrants del grup de música Boxets, grup terrassenc de rock català, que va delectar els assistents amb els seus ritmes i les seves cançons. El públic va seguir-les amb facilitat gràcies a les lletres que se'ls havien lliurat en arribar a la Biblioteca. A més a més, van tenir el bon gust de regalar el seu últim CD a una persona escollida a l'atzar.

Vam tancar l'acte amb un refrigeri a base de moscatell, gentilesa de l'establiment col·laborador Vinàlium, i refrescs i patates xips, gentilesa de Condis Mariona.

Vols compartir aquesta notícia?