El VxL de Terrassa participa en la Fira del Voluntariat

Voluntariat per la llengua

Gran èxit de la Fira, que esdevé una festa.

La plaça Vella de Terrassa va acollir, el dissabte 22 de setembre, la primera Fira del Voluntariat de Terrassa, organitzada per l'Ajuntament i la Taula d'entitats del Voluntariat, que va comptar amb la nostra participació com a Voluntariat per la Llengua. Durant tota la tarda de dissabte, vam poder exposar el nostre material i informar les persones interessades en la tasca voluntària, junt amb les altres entitats que col·laboraven en la Fira.

Una bona colla de voluntaris i voluntàries, i també aprenents, van participar activament en la trobada, explicant en què consisteix l'aventura de formar part d'una parella lingüística. Des d'aquí els volem fer arribar el nostre agraïment.

La Fira del Voluntariat va defugir del format clàssic d'un estand per entitat i va organtizar divesos diversos racons amb exposicions, vídeos, activitats i fotoreclam, entre d'altres. L'activitat més festiva i participativa de la jornada va ser el flashmob, una gran coreografia conjunta oberta a tothom que volgués participar-hi. Cliqueu aquí si voleu veure el vídeo de la festa i el flashmob.

La primera edició de la Fira del Voluntariat va sorgir arran de l'èxit assolit en el Punt del Voluntariat de l'Ajuntament, ja que en gairebé nou mesos, prop de 400 persones han volgut informar-se dels diferents projectes de voluntariat que es fan a la ciutat. estem satisfets de formar-ne part, perquè ens ajuda a donar-nos a conèixer i ens posa en contacte amb persones amb iniciatives solidàries.

Vols compartir aquesta notícia?