25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 28 de febrer de 2019

Sessió de presentació de Català i empresa

Dijous, 28 de febrer de 2019

Ahir a la tarda a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa de Terrassa es va dur a terme la sessió de presentació del programa Català i empresa

Sessió de presentació de Català i empresa

L'esperit d'aquestes sessions és el d'ajudar a millorar la comunicació i l'atenció als usuaris i clients del teixit empresarial de Terrassa.

Els tècnics de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa van seguir amb interès la sessió de presentació del programa Català i empresa, ja estàs al dia? que recull els serveis que el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Direcció General de Política Lingüística posen a l'abast dels establiments empresarials perquè puguin millorar el seu ús de la llengua catalana.

Després d'una presentació general del Centre de Normalització Lingüística, l'Anna Prunés, tècnica del CNL, va presentar els serveis de formació, d'assessorament i de consultoria específics per a empreses per tal que els tècnics municipals de l'OAE puguin traslladar aquesta informació a les empreses que ells mateixos assessoren, ja sigui per a noves obertures o reemprenedoria.

L'esperit d'aquestes sessions és el d'ajudar a millorar la comunicació i l'atenció als usuaris i clients del teixit empresarial de Terrassa.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter