25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 30 de gener de 2019

Comunicar-se bé és clau per impulsar l'empresa

Aquest matí al CNL de Terrassa i Rubí s'ha dut a terme la sessió "Comunica't, dona un impuls al teu negoci", organitzada per Pimec Terrassa, que comptava amb la col·laboració del CNL.

Comunicar-se bé és clau per impulsar l'empresa

Claus, eines, recursos per arribar als objectius marcats

Una dotzena de participants han seguit amb interès les explicacions de Néstor Cumplido, expert en comunicació de Pimec, que els ha proporcionat claus, eines i recursos per incrementar la visibilitat de la seva empresa. Els assistents, que pertanyien a diversos sectors socioeconòmics, també han reflexionat sobre la necessitat de fer servir el català en les seves relacions professionals i a l'hora de comercialitzar els seus productes i atendre clients i usuaris. Anna Prunés  i Montse Martín, tècniques del CNL de Terrassa, han explicat quins són els serveis i les solucions que el Centre ofereix a les persones que tenen negocis i volen fer un bon ús del català.

La sessió forma part del projecte Comunica't de PIMEC, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i els organitzadors han subratllat que preveuen realitzar-ne noves edicions, tant a Terrassa com a Rubí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes