25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 20 de novembre de 2018

Mestre Fabra, una cloenda molt especial del curs patrocinat per Fundació Mina

Dilluns 19 de novembre a la tarda es va celebrar a la sala d'actes del Vapor Universitari la cerimònia de lliurament de diplomes als alumnes del 24è curs de català per a persones nouvingudes que imparteix el CNL de Terrassa i Rubí i que patrocina la Fundació Mina d'Aigües de Terrassa.

Mestre Fabra, una cloenda molt especial del curs patrocinat per Fundació Mina

Els diplomes van ser lliurats pel representant de la Fundació Mina Aigües de Terrassa, Marc Galí, el 1r tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat, Amadeu Aguado i la directora del CNL, Teresa Garcia Balasch, que van felicitar els alumnes del curs i també tots els alumnes, parelles lingüístiques i persones compromeses amb la difusió i el foment del català.

A continuació, els assistents, unes 180 persones, van poder gaudir de la representació de Mestre Fabra, a càrrec de l'actriu Rosa Cadafalch. El muntatge, delicat i poètic, va rebre l'elogi unànime del públic, que va seguir mb concentració i interès la representació.

Aquest muntatge està emmarcat dins la celebració de l'Any Fabra, durant el qual el nostre Centre ha programat diverses activitats.

Fundació Mina col·labora des del 2006 amb el Consorci de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí en el patrocini d'aquests cursos anuals de català per a persones immigrades. Des de l'inici de la col·laboració, Fundació Mina  ha destinat prop de 66.500 euros a ajudar a ensenyar català a unes 525 persones.

Podeu veure l'àlbum de fotos aquí. També hi trobareu un petit vídeo.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter