25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 29 d'octubre de 2018

En marxa una nova edició de les Sessions de recursos lingüístics en català a Internet

El Servei d'Assessorament Lingüístic del Servei Local de Català de Terrassa ofereix per vuitena vegada aquestes sessions, que tenen com a objectiu donar a conèixer els cercadors més útils a l'hora de resoldre dubtes en català i ensenyar a treure'n el màxim profit.

En marxa una nova edició de les Sessions de recursos lingüístics en català a Internet

El 18 i el 25 d'octubre les dotze persones inscrites a aquesta formació van assistir a les sessions presencials i ara ja estan fent les pràctiques tutoritzades

En aquesta ocasió, les sessions presencials, d'una durada total de 6 hores, van tenir lloc en una de les aules multimèdia de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Terrassa, a la planta baixa del mateix edifici on és el Servei Local de Català, el Vapor Universitari de Terrassa. Des d'aquí agraïm la cessió de l'espai i la gentilesa.

Ara mateix, els alumnes ja fan pràctiques per aprendre a resoldre els errors dels seus propis textos amb l'ajuda de totes les eines en línia que han conegut. Aquesta segona part de la formació té una durada de 4 hores i és tutoritzada, flexible i completament personalitzada.

Si teniu interès a participar en properes sessions que organitzem, seguiu l'agenda d'aquest web o feu-nos-ho saber directament a: assessorament.terrassa@cpnl.cat


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes