25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 29 d'octubre de 2018

4a edició del concurs «Posem fil a l’agulla»

4a edició del concurs «Posem fil a l’agulla»

Divendres, 26 d'octubre es va fer el sorteig de premis del concurs «Posem fil a l'agulla», organitzat per l'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada-El Tomb, la biblioteca districte 2 i el Servei Local de Català de Terrassa.

El concurs té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat del barri a través de la llengua, d'una manera senzilla i lúdica. En aquesta edició les preguntes anaven lligades directament als establiments del Tomb (què venen, quina característica els distingeix, com tenen el rètol, etc.) a fi que els participants poguessin conèixer amb més profunditat els comerços del Tomb. A la butlleta hi constava la pregunta que havia triat cada establiment i tres possibles respostes (algunes amb trampa lingüística). Els concursants havien de marcar la resposta que creien correcta i dipositar la butlleta a l'urna de cada establiment on havien comprat.

El sorteig es va fer en un acte públic, a les 6 de la tarda, del dia 26 d'octubre a la biblioteca de districte 2. D'entre totes les butlletes respostes correctament se'n van extreure tres, les corresponents als tres premis en vals de compra que l'associació de comerciants patrocina íntegrament. L'enhorabona als guanyadors!


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes