25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Pompeu Fabra. Una llengua completa

Dijous a la tarda, dia 18 d'octubre, va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Pompeu Fabra. Una llengua completa

L'exposició de Fabra convenç el públic assistent.

L'exposició, que va interessar molt els assistents de l'acte, és al Vapor Universitari, seu del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa.

"Pompeu Fabra. Una llengua completa" presenta l'aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l'impuls a la llengua que va suposar el seu treball. La mostra, que es podrà veure fins al 30 d'octubre, s'emmarca dins dels actes de l'Any Fabra, que commemora els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra i els 100 anys de publicació de la "Gramàtica Catalana".

Si encara no l'heu pogut veure, no us perdeu l'oportunitat d'acostar-vos a la figura i l'obra de Fabra d'una manera atractiva i didàctica. També podeu aprendre un munt de coses interessants de Fabra mitjançant els posts del nostre blog, l'Endrapalletres.

Aquí trobareu la notícia de Canal Terrassa.

Aquí podreu veure fotos de la inauguració.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes