25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 10 de maig de 2018

La conferència sobre Fabra de Quim Torra suscita gran interès

Dimecres al vespre, Quim Torra va oferir la conferència "El ciutadà Pompeu Fabra" a un públic nombrós. Unes 130 persones van omplir la sala d'actes del Centre Excursionista de Terrassa, i van seguir amb gran interès la seva documentada exposició.

La conferència sobre Fabra de Quim Torra suscita gran interès

El públic va gaudir amb la riquesa de detalls de l'explicació i va agrair expressivament al ponent la seva intervenció.

Quim Torra, advocat, escriptor i editor, és un expert en la història de la primera meitat del segle XX, sobretot dels intel·lectuals de l'època: escriptors, periodistes, historiadors. Per aquesta raó, la seva ressenya de Fabra, durant la seva intervenció, estava fonamentada en els seus treballs d'investigació i també en les paraules de testimonis de primera mà, ja que ha parlat amb descendents del cèlebre gramàtic i dels seus coetanis.

El públic va gaudir amb la riquesa de detalls de l'explicació i va agrair expressivament al ponent la seva intervenció.

Aquest acte, organitzat Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Centre pel Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí,  en col·laboració amb el Centre Excursionista de Terrassa, Òmnium Terrassa i Amics de les Arts i Joventuts Musicals, forma part de les activitats que s'han programat per celebrar l'any Fabra a la nostra ciutat.

Així, el 8 d'octubre està previst de fer una Ruta Fabra, una conferència de Jordi Manent al Servei de Català de Rubí, i també una exposició al CNL. A més, també hi ha la voluntat d'organitzar altres activitats en col·laboració amb les biblioteques de la ciutat.

Podeu veure més fotos de l'acte clicant aquí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes