25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 25 d'abril de 2018

Roses de paper, poemes i llibres preferits

Al SLC de Terrassa el dia de Sant Jordi va ser un dia de roses de paper; abans de les 10 ja hi havia qui s'esperava perquè s'iniciés el taller. Fins al migdia, alumnes i amants de les roses van tenir l'oportunitat d'elaborar la seva flor a partir d'uns pètals de paper de diari. 

Roses de paper, poemes i llibres preferits

Tothom va poder fer la seva rosa.

A la tarda, una altra corrua de participants del taller van confeccionar les seves roses. Moltes persones havien llegit el poema de Vicent Andrés Estellés, que era el leitmotiv de l'activitat: una rosa clandestina, feta per ser compartida.

El taller, liderat per la Montserrat Pérez Ventayol, va agradar especialment als alumnes de nivells bàsics i inicials, i va convèncer els escèptics de les manualitats: tothom va poder fer la seva rosa.

Durant la setmana prèvia a Sant Jordi, el passadís de les nostres aules es va omplir amb el paisatge literari de l'alumnat; un paisatge format per més de tres-cents títols i autors, els llibres més estimats pels alumnes del SLC de Terrassa.

Podeu mirar les fotos del Sant Jordi del CNL de Terrassa i Rubí clicant aquí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes