25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 22 de febrer de 2018

«La teva herba remeiera preferida» ja és als comerços i als centres educatius

"La teva cosa preferida" és una campanya de llengua que fem cada any a Rubí, que es vehicula a través dels comerços i dels centres educatius.

En altres edicions es convidava els escolars i els ciutadans a triar la seva cosa preferida de dins un munt variat de temàtiques: paraula, frase feta, insult (que vam titular amb l'eufemisme de paraulassa), joc, barbarisme... Aquest any ens hem centrat en la botànica i en concret en les herbes remeieres.

«La teva herba remeiera preferida» ja és als comerços i als centres educatius

Dijous 22 de març, a les 18.30 h a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler sabrem quina és l'herba preferida de la ciutat de Rubí i farem un sorteig de tauletes tàctils entre els participants.

Com funciona?

A les botigues associades a Comerç Rubí i al Mercat Municipal hi ha visibles uns cartells amb el nom d'herbes remeieres que els participants han d'apuntar en una butlleta. L'última casella de la butlleta és perquè cada participant posi el nom de la seva herba preferida, cosa que ens servirà per fer el buidatge i saber quina és l'herba preferida dels rubinencs i rubinenques.

A més. la campanya també es difon a les escoles:  amb el suport d'un material didàctic elaborat pel Servei de Català, es treballa com reconèixer les herbes remeieres i en quines dolències ens poden ajudar.

Aquesta campanya es pot dur a terme gràcies a la implicació dels comerciants (Comerç Rubí i Mercat Municipal), del Pla Educatiu d'Entorn, dels centres educatius i de l'Ajuntament de Rubí, que és qui l'ha finançada.

Dijous 22 de març, a les 18.30 h, a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, sabrem quina és l'herba preferida de la ciutat de Rubí i farem un sorteig de tauletes tàctils entre els participants. Animem a tothom a participar-hi!

Clicant aquí podràs veure les butlletes.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes