25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Diumenge, 4 de febrer de 2018

Segona crònica de la visita a la Biblioteca Central de Terrassa

El dimarts 16 de gener vam anar a la Biblioteca Central de Terrassa els alumnes del curs bàsic 2 de català a les 19 hores. Vam fer una visita guiada amb la bibliotecària, la Glòria, i ens va informar molt bé sobre el funcionament de la biblioteca.

Segona crònica de la visita a la Biblioteca Central de Terrassa

La zona que va agradar més: l'espai infantil

"

"A la Biblioteca Central hi ha les següents zones: zona d'adults (llibres, etc.), zona infantil (llibres), zona d'ordinadors. Hi ha wi-fi i hi podem portar el nostre ordinador per treballar. També hi trobarem: hemeroteca i DVDs i CDs. Amb el carnet podem agafar material en préstec per retornar-lo en un temps determinat i utilitzar els ordinadors de la biblioteca.

També hi ha un portal d'internet que es diu Aladí, on podem consultar tot el material que hi ha a la biblioteca, així com els registres històrics i llibres electrònics. Resultat de l'enquesta realitzada a la classe: la zona que més va agradar al grup va ser la zona infantil."

Autors dels textos: Patricia Britos, Isabel Robles, Elsa Intriago, Omara Paz, Alexandra Aponte, Antoni Eduardo, Najat El Habib, Rafael

Si voleu veure el recull de fotos, cliqueu aquí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes