25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Diumenge, 4 de febrer de 2018

Visita a la Biblioteca Central de Terrassa

Dimarts passat a dos quarts de sis, nosaltres, el grup de català B2, vam visitar la Biblioteca Central de Terrassa, amb la nostra professora, la Isabel Cama. 

Visita a la Biblioteca Central de Terrassa

Els grups de Bàsic 2 escriuen una crònica de la seva visita a la Biblioteca Central

De debò que hi ha moltes coses a veure i, gràcies a la bibliotecària que ens va acompanyar, sabem molt sobre la biblioteca." 

"Vam estar a la Biblioteca Central de Terrassa des de les 5.30 fins a les 6.50 de la tarda. Una treballadora ens va ensenyar el funcionament de la biblioteca." 

"Podem utilitzar llibres de diferents àrees educatives, revistes, CDs, DVDs, internet, diaris, portàtils, espais de treball i els lavabos." 

"Els espais que vam visitar a la Biblioteca Central de Terrassa van ser la sala d'actes, l'espai infantil i l'hemeroteca, que és una sala molt gran, on hi ha pel·lícules, revistes i música." 

"A la majoria dels alumnes els va agradar molt l'espai infantil de la Biblioteca Central de Terrassa." Autors del text: Ramón Carmona i Ignacio Romero.

Autors dels textos: Johana Pineda, Mourad Benhadidouch, Ingrid Sandoval, Lina Duarte, Flora Liduvina, Wanda Ramírez, Lidianne Silva, Rosario de León, Carla Benzano i Johana Magaña.

Si voleu veure el recull de fotos, cliqueu aquí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes