25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Diumenge, 4 de febrer de 2018

El VxL de Terrassa al Punt del Voluntariat

El Voluntariat per la Llengua de Terrassa va assistir, dissabte 27 de gener, a un emotiu acte de reconeixement al voluntariat de Terrassa, organitzat pel consistori de la ciutat.

El VxL de Terrassa al Punt del Voluntariat

El VxL també hi va ser present

Cada una de les entitats que formen part del voluntariat d'àmbit local va triar la paraula que sintetitza millor el seu esperit i la va posar, com una peça de puzzle, al cor amb l'escut de Terrassa instal·lat a l'escenari de la Nova Jazz Cava. El cor es va omplir amb humanitat, acompanyament, altruisme, col·laboració, il·lusió..., i amb l'empatia del Voluntariat per la Llengua.

Una vegada completada, la figura es va convertir en logotip de la Taula d'Entitats del Voluntariat, organitzada des de la regidoria de Qualitat Democràtica del consistori de Terrassa.

"Aporta vitamines i no engreixa", aquesta va ser la definició de voluntariat que va fer l'Eduard Sala, formador i responsable d'Acció Social de Càrites, en la dinàmica conferència que va oferir, i que va formar part de l'acte, juntament amb els agraïments de l'alcalde i representants de la ciutat. 

Si voleu veure fotos de l'acte, cliqueu aquí.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes