25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 9 de gener de 2018

Èxit de la segona edició del Quinto de Nadal al SLC de Terrassa

El dia 20 de desembre al vespre,  per segon any, vam organitzar un gran Quinto de Nadal al Servei Local de Català de Terrassa. Més de cent persones, entre alumnes, professors i professores, es van aplegar a la gran sala que vam preparar per passar una bona estona cercant els números, tot escoltant atentament el "lloro" i cantant "Quinto!".

Èxit de la segona edició del Quinto de Nadal al SLC de Terrassa

Un cop més, la col·laboració entre jugadors experts i inexperts va ser un dels èxits de l'activitat.

Els alumnes que van participar al Quinto eren de cursos de tots els nivells, des dels inicials fins als nivells més avançats. Per aquesta raó, en Carles Massallé, el lloro "professional" que va cantar la sessió, va tenir especial cura que la concurrència pogués seguir el ritme del joc. Un cop més, la col·laboració entre jugadors experts i inexperts va ser un dels èxits de l'activitat. Els guanyadors de les partides van rebre diversos premis: entrades del cicle de cinema infantil del Cinema Catalunya i una visita a l'Institut d'Estudis Catalans, entre d'altres.

Després jugar més d'una hora, els assistents vam tastar truites, coques, pastes, torrons i neules, vi bo i refrescos, aportacions dels alumnes i participants del Quinto. No cal dir que la tarda va ser especialment feliç com a cloenda de les activitats dels cursos i com a desig mutu d'un bon Nadal i d'un millor any 2018.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes