25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 9 de gener de 2018

La Ludoteca del Servei de Català de Rubí, un any més

La Ludoteca del Servei de Català de Rubí, un any més

Un any més, la Ludoteca ha fet possible que un bon nombre de nens i nenes s’ho passessin la mar de bé jugant i parlant en català.

Els dies 13 i 23 de desembre, els nens i les nenes de Rubí van poder jugar amb els jocs en català del SLC de Rubí, a la Ludoteca de l'envelat de la plaça del Doctor Guardiet. Com altres anys, la Ludoteca s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració directa del Servei d'Educació de l'Ajuntament, amb la dinamització de dues monitores i també de les tècniques del Servei de Català.

Dissabte, dia 23, a més dels jocs previstos dins de l'envelat - trencaclosques, jocs de memòria, jocs de castellers- la quitxalla va jugar als jocs de carrer que va organitzar en Miqui Giménez a fora, a la plaça: bitlles, rutlles, curses de sac i trencades d'olla van fer passar el fred a nois i noies, pares, mares i famílies.

Finalment,  dijous 4 de gener, la Ludoteca es va muntar al Mercat Municipal, on  el patge reial va recollir les cartes de la quitxalla li van donar per als Reis d'Orient.

Un any més, la Ludoteca va fer possible que un bon nombre de nens i nenes s'ho passessin la mar de bé jugant i parlant en català.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes