25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 28 de novembre de 2017

Lliurament de premis del concurs lingüístic "Joc de Paraules"

El dissabte 25 de novembre es va fer el lliurament de premis del concurs "Joc de Paraules" a la Masia Freixa, envoltada de les parades del Mercat de les Puces. L'acte va comptar amb la presència de Mariona Rierola, dinamitzadora de l'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell, en substitució de la presidenta, Joana Carré, d'Adrià Ortiz, president del grup Ball de Pastorets, de Teresa Garcia, directora del CNL de Terrassa i Rubí, i d'Amadeu Aguado, regidor responsable de Normalització Lingüística, de Comerç i del Districte 4 de l'Ajuntament de Terrassa.  

Lliurament de premis del concurs lingüístic

Gairebé 550 persones han participat enguany en el concurs

Al llarg de tot el matí es van organitzar tallers per aprendre a ballar el Ball de Pastorets  i el de l'Estapera.

Enguany van participar en el concurs 24 comerços i, com ja fa quatre anys, el requisit era que fossin comerços associats i, alhora, adherits al programa Voluntariat per la llengua.

La setmana entrant s'obre el període perquè alumnes de B3 del Servei vagin a fer pràctiques lingüístiques als establiments de Ca n'Aurell que s'han ofert a participar en aquesta activitat.

Aquest concurs, que s'organitza per quart any consecutiu, s'emmarca dins d'un procés de col·laboració entre el Servei Local de Català de Terrassa i  l'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell. D'una banda, vol posar a l'abast del comerç els serveis del Centre de Normalització Lingüística i facilitar el coneixement i l'ús de la llengua catalana a les persones que treballen en aquest sector i, de l'altra, promoure el programa del Voluntariat per la llengua entre els establiments.

El concurs té com a objectiu fonamental potenciar un ús distès i lúdic del català a través d'un petit repte lingüístic, enguany centrat en el vocabulari del Ball de Pastorets de Terrassa. La dinàmica del concurs incentiva l'afluència de clients al comerç, sobretot el comerç tradicional, cosa que constitueix un segon objectiu. 

Àlbum de fotos

Facebook del CNL

Facebook del VxL


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes