25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 13 de novembre de 2017

“Joc de Paraules” Concurs lingüístic als comerços de Ca n’Aurell

Ja ha començat la quarta edició del concurs "Joc de Paraules" que duu a terme l'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell, en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística i el grup Ball de Pastorets. 

“Joc de Paraules” Concurs lingüístic als comerços de Ca n’Aurell

Participa-hi!

L'objectiu d'aquesta campanya lingüística i comercial és dinamitzar el comerç de proximitat del barri per mitjà de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica, i fer conèixer, alhora, un ball popular que s'ha recuperat a Terrassa: el Ball de Pastorets.

Per participar-hi, cal demanar una butlleta als comerços que són membres de l'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell i establiments col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua (VxL), i endevinar quin és el significat de diferents elements que formen part del ball i de la indumentària dels pastorets. Un cop emplenada, cal dipositar-la en l'urna que té el mateix establiment.

Els comerços associats i adherits al VxL tindran al seu aparador un cartell identificatiu del concurs.

Els premis són 10 guies de Fent País, amb les quals es podrà escollir entre 180 experiències.

La campanya s'organitza del 2 al 18 de novembre i el sorteig es farà el dimarts 21 de novembre, a les 18.30 h, al Centre de Normalització Lingüística. El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 25 de novembre,  a la una del migdia, a la Masia Freixa del parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes