25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 7 de novembre de 2017

Lliurament de premis del concurs lingüístic "Posem fil a l'agulla!"

Aquest concurs té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n'Anglada a través de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica.

Lliurament de premis del concurs lingüístic

Dissabte 28 d'octubre, a la una del migdia, en el marc del Tombacastanya, que és la fira de tardor de l'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada, El Tomb, es va dur a terme el lliurament de premis a les persones guanyadores del concurs lingüístic "Posem fil a l'agulla!".

"Posem fil a l'agulla!" és un concurs organitzat pel Servei Local de Català de Terrassa, l'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada, El Tomb i la Biblioteca Districte 2, que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n'Anglada a través de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica. També es proposa acostar la biblioteca a la ciutadania i promoure'n l'ús.

En aquesta edició, les persones que hi han participat han resolt un petit repte lingüístic: endevinar el significat d'una frase feta. La participació ha estat molt satisfactòria: s'han recollit 1.500 butlletes.

El sorteig es va realitzar en un acte públic, el dia 27 d'octubre a la tarda, a la Biblioteca Districte 2.


Teresa Garcia Balasch
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes