25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 21 de març de 2017

Gran Dictat Solidari de Terrassa:

El dia 20 de març al vespre es va celebrar el Gran Dictat Solidari de Terrassa, organitzat pel Servei Local de Català en col·laboració amb les entitats solidàries de la ciutat que aglutina El Rebost, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. El Dictat Solidari és una activitat que organitza el SLC de Rubí des de fa uns anys, amb molt èxit, i teníem moltes ganes de poder-la muntar a Terrassa.

Gran Dictat Solidari de Terrassa:

Solidaritat i poesia

La idea era que l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, dictés el text al públic assistent, però no va poder ser: l'alcalde es va excusar i en el seu lloc va ser la regidora de Normalització Lingüística i presidenta del Consell de Centre, Rosa Maria Ribera, qui va fer el dictat.
El nombrós públic assistent, format per alumnes, exalumnes, parelles lingüístiques i ciutadania en general, va acudir a l'esdeveniment amb l'objectiu de participar en el repte del dictat i també de col·laborar amb la recol·lecta d'aliments que proposava El Rebost: llet, cereals i cacau per als esmorzars dels infants.


Durant l'acte hi va haver una audició musical i alguns alumnes van llegir, en diverses llengües, el poema La poesia, d'Antònia Vicens, escollit per la Institució de les Lletres Catalanes per celebrar el Dia Mundial de la Poesia d'enguany. Els assistents es van mostrar molt satisfets pel clima que es va crear i per l'oportunitat de relligar àmbits de la vida ciutadana com ara la llengua, la poesia i la música, amb les actuacions solidàries. 


SLC de Terrassa
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes