25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 389 notícies disponibles
Dimecres, 6 de març de 2019

Trobada de parelles lingüístiques a Rubí

Trobada de parelles lingüístiques a Rubí Un cop més l'Auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fou l'espai on es van trobar les persones voluntàries i les aprenentes que es coneixien per primera vegada o que renovaven el seu compromís de seguir-se trobant per enraonar en català, i per gaudir d'una estona que, per a moltes parelles, ja és un espai per a l'amistat.
Dijous, 28 de febrer de 2019

Sessió de presentació de Català i empresa

Sessió de presentació de Català i empresa Dijous, 28 de febrer de 2019 Ahir a la tarda a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa de Terrassa es va dur a terme la sessió de presentació del programa Català i empresa
Dimarts, 26 de febrer de 2019

Les llengües de l'Anaconda i el Kahoot solidari

Les llengües de l'Anaconda i el Kahoot solidari Dilluns al vespre, al SLC de Terrassa, vam celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna, en un acte que va combinar la reflexió, el joc lingüístic i la solidaritat, un acte que va tenir una gran acollida i va aplegar més de 80 assistents.
Dijous, 21 de febrer de 2019

Nou període d'inscripció als cursos de català

Nou període d'inscripció als cursos de català Informació de la inscripció de Terrassa i de Rubí
Dilluns, 18 de febrer de 2019

A Rubí, el Dictat Solidari d’enguany ha estat matiner

A Rubí, el Dictat Solidari d’enguany ha estat matiner Aquest any no hem volgut esperar que fos abril per fer el Dictat Solidari; l'hem fet el 18 de febrer i ens ha ocupat matí i tarda. Ja fa set anys que fem el Dictat i sembla que és una activitat que va quallant. Pel que fa a nosaltres, el CNL, la intenció és anar-ne polint els detalls i continuar cultivant la relació amb el Pla educatiu d'entorn i les entitats solidàries de la ciutat.
Dimecres, 30 de gener de 2019

Comunicar-se bé és clau per impulsar l'empresa

Comunicar-se bé és clau per impulsar l'empresa Aquest matí al CNL de Terrassa i Rubí s'ha dut a terme la sessió "Comunica't, dona un impuls al teu negoci", organitzada per Pimec Terrassa, que comptava amb la col·laboració del CNL.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Sessió de portades il·lustrades: "Com aprenem llengües"

Sessió de portades il·lustrades: Ahir al curs de Bàsic 3 de Torre-sana, amb el guiatge de la Isabel Cama, la professora, el grup d'alumnes va decidir de fer una portada il·lustrada per a la unitat didàctica que acabaven de treballar. Els resultats van ser molt satisfactoris. Podeu fer un cop d'ull a l'àbum de fotos clicant aquí.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Visita al Museu Etnogràfic Vallhonrat

Visita al Museu Etnogràfic Vallhonrat Dimarts 22, al matí, un grup d'alumnes del Bàsic 2 va visitar el Museu Vallhonrat, acompanyats per la Sílvia, la seva professora. Els van fer la visita Anna i Pere Vallhonrat.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Visita a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Visita a la Biblioteca Mestre Martí Tauler Dijous 22, a mitja tarda, un grup de persones que fa pocs mesos que ha començat a parlar en català, alumnes d'un curs de nivell Bàsic 1, i la seva professora, la Melània, van anar a visitar la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Agraïm als tècnics de la Biblioteca l'excel·lent guiatge que sempre ens fan quan hi anem.
Dimarts, 20 de novembre de 2018

Mestre Fabra, una cloenda molt especial del curs patrocinat per Fundació Mina

Mestre Fabra, una cloenda molt especial del curs patrocinat per Fundació Mina Dilluns 19 de novembre a la tarda es va celebrar a la sala d'actes del Vapor Universitari la cerimònia de lliurament de diplomes als alumnes del 24è curs de català per a persones nouvingudes que imparteix el CNL de Terrassa i Rubí i que patrocina la Fundació Mina d'Aigües de Terrassa.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes