25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 383 notícies disponibles
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Sessió de portades il·lustrades: "Com aprenem llengües"

Sessió de portades il·lustrades: Ahir al curs de Bàsic 3 de Torre-sana, amb el guiatge de la Isabel Cama, la professora, el grup d'alumnes va decidir de fer una portada il·lustrada per a la unitat didàctica que acabaven de treballar. Els resultats van ser molt satisfactoris. Podeu fer un cop d'ull a l'àbum de fotos clicant aquí.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Visita al Museu Etnogràfic Vallhonrat

Visita al Museu Etnogràfic Vallhonrat Dimarts 22, al matí, un grup d'alumnes del Bàsic 2 va visitar el Museu Vallhonrat, acompanyats per la Sílvia, la seva professora. Els van fer la visita Anna i Pere Vallhonrat.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Visita a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Visita a la Biblioteca Mestre Martí Tauler Dijous 22, a mitja tarda, un grup de persones que fa pocs mesos que ha començat a parlar en català, alumnes d'un curs de nivell Bàsic 1, i la seva professora, la Melània, van anar a visitar la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Agraïm als tècnics de la Biblioteca l'excel·lent guiatge que sempre ens fan quan hi anem.
Dimarts, 20 de novembre de 2018

Mestre Fabra, una cloenda molt especial del curs patrocinat per Fundació Mina

Mestre Fabra, una cloenda molt especial del curs patrocinat per Fundació Mina Dilluns 19 de novembre a la tarda es va celebrar a la sala d'actes del Vapor Universitari la cerimònia de lliurament de diplomes als alumnes del 24è curs de català per a persones nouvingudes que imparteix el CNL de Terrassa i Rubí i que patrocina la Fundació Mina d'Aigües de Terrassa.
Dijous, 15 de novembre de 2018

Nou període d'inscripció als cursos de català de Terrassa i Rubí

Nou període d'inscripció als cursos de català de Terrassa i Rubí Informació sobre la inscripció de Terrassa i Rubí
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Una il·lustrativa xerrada: "Pompeu Fabra, el lingüista excepcional i el personatge cívic" per Jordi Manent

Una il·lustrativa xerrada: Dilluns, 29 d'octubre a les set de la tarda a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí una cinquantena llarga de persones es van reunir per assistir a la xerrada sobre Pompeu Fabra que va fer Jordi Manent,  filòleg i especialista en la figura de Fabra. 
Dimarts, 30 d'octubre de 2018

Descobrim el castell de Montjuïc i la seva història

Descobrim el castell de Montjuïc i la seva història Diumenge 28 d'octubre un grup d'integrants del programa Voluntariat per la Llengua de Terrassa i de Rubí, alumnes dels cursos de català i membres de Veu Pròpia van baixar a Barcelona per descobrir el castell de Montjuïc, la seva història més antiga i la més recent. En total, un quarantena de persones ben disposades i amb bon humor malgrat la roina que queia.
Dilluns, 29 d'octubre de 2018

En marxa una nova edició de les Sessions de recursos lingüístics en català a Internet

En marxa una nova edició de les Sessions de recursos lingüístics en català a Internet El Servei d'Assessorament Lingüístic del Servei Local de Català de Terrassa ofereix per vuitena vegada aquestes sessions, que tenen com a objectiu donar a conèixer els cercadors més útils a l'hora de resoldre dubtes en català i ensenyar a treure'n el màxim profit.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Pompeu Fabra. Una llengua completa

Pompeu Fabra. Una llengua completa Dijous a la tarda, dia 18 d'octubre, va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

L’alumnat rubinenc ha visitat l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”

L’alumnat rubinenc ha visitat l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” Dèiem en una anterior notícia que el dia 2 d'octubre vam inaugurar l'exposició sobre Pompeu Fabra a Rubí. En aquesta setmana llarga que l'hem tinguda a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, ha estat visitada per tots els nostres alumnes a partir del nivell Elemental 1.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes