25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 369 notícies disponibles
Dilluns, 25 de juny de 2018

Final de curs a l'Ateneu de Rubí

Final de curs a l'Ateneu de Rubí Com ja és costum des de fa anys, dijous, dia 21 de juny, voluntaris, aprenents i alumnes ens vam aplegar per fer la festa de final de curs al jardí de l'Ateneu de Rubí.
Dilluns, 18 de juny de 2018

Festa de fi de curs al parc de Vallparadís

Festa de fi de curs al parc de Vallparadís Divendres a la tarda vam celebrar la festa de fi de curs del Servei Local de Català de Terrassa, sota les moreres de la Muntanyeta, una zona del parc de Vallparadís. 
Diumenge, 17 de juny de 2018

Volta pels torrents de Rubí

Volta pels torrents de Rubí Un matí de bon sol per passejar per la xarxa d'itineraris naturals de Rubí.
Dilluns, 11 de juny de 2018

Descobrim el Call i la Catedral de Girona

Descobrim el Call i la Catedral de Girona Dissabte 9 de juny un grup de membres del VxL de Terrassa i Rubí, junt amb alumnes dels cursos de català i companys de Veu Pròpia, vam recórrer els carrers de Girona, a la descoberta del Call i també de la Catedral de la ciutat. La visita guiada, organitzada per Veu Pròpia, va iniciar-se a la riba de l'Onyar, i, després de contemplar les cases acolorides, ens vam repartir en dos grups. Uns començaríem la visita pel Call, els altres per la Catedral.
Dimecres, 30 de maig de 2018

L'àlbum il·lustrat entra a l'aula de bàsic 2

L'àlbum il·lustrat entra a l'aula de bàsic 2 Amb l'objectiu d'acostar la lectura en català a un alumnat amb poca competència lingüística, durant el mes de maig es va dur a terme una prova pilot amb la introducció d'àlbums il·lustrats a la classe del nivell Bàsic 2 del matí. Per fer-ho, vam comptar amb la participació activa de la tècnica de la Biblioteca Central de Terrassa, la Marta Martí, especialista en literatura LiJ, que va proposar la tria dels títols adequats al perfil de l'alumnat, en va fer la presentació a l'aula i va tancar el cicle amb una posada en comú de les lectures fetes.
Dimecres, 23 de maig de 2018

Ja hem fet el Dictat Solidari, a Rubí!

Ja hem fet el Dictat Solidari, a Rubí! Una mica de crònica Com cada any, els assistents al Dictat porten aliments de llarga durada que, posteriorment, les entitats solidàries s'encarreguen de distribuir. En aquest sentit la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, va agrair la tasca d'inclusió social de Creu Roja, Frater-Nadal, Càritas, Rubí Solidari i ASAV. També va destacar l'aprenentatge de la llengua com un puntal bàsic que facilita la integració i la convivència social. En l'acte d'ahir es van recollir uns 150 quilos d'aliments.
Dimarts, 22 de maig de 2018

La síndica sedueix el públic del II Dictat Solidari de Terrassa

La síndica sedueix el públic del II Dictat Solidari de Terrassa Dilluns al vespre, al CNL de Terrassa, vam encetar el col·loqui-dictat solidari amb la recollida de productes que els assistents van lliurar a El Rebost, i amb l'explicació de Marià Gàllego, president de l'entitat, sobre el funcionament del banc d'aliments de Terrassa. Tant ell com la regidora de l'Ajuntament de Terrassa, Gracia García, van agrair al públic la participació en aquest acte, que pretén combinar solidaritat, sentit cívic i foment del català.
Dijous, 10 de maig de 2018

La conferència sobre Fabra de Quim Torra suscita gran interès

La conferència sobre Fabra de Quim Torra suscita gran interès Dimecres al vespre, Quim Torra va oferir la conferència "El ciutadà Pompeu Fabra" a un públic nombrós. Unes 130 persones van omplir la sala d'actes del Centre Excursionista de Terrassa, i van seguir amb gran interès la seva documentada exposició.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Roses de paper, poemes i llibres preferits

Roses de paper, poemes i llibres preferits Al SLC de Terrassa el dia de Sant Jordi va ser un dia de roses de paper; abans de les 10 ja hi havia qui s'esperava perquè s'iniciés el taller. Fins al migdia, alumnes i amants de les roses van tenir l'oportunitat d'elaborar la seva flor a partir d'uns pètals de paper de diari. 
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Un dia de Sant Jordi rodó al Servei Local de Català de Rubí

Un dia de Sant Jordi rodó al Servei Local de Català de Rubí A Rubí, la lectura de poemes va ser un èxit de convocatòria. Montserrat Abelló, Maria-Mercè Marçal i Manuel de Pedrolo van ser els eixos de la lectura d'enguany.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes