25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 380 notícies disponibles
Dijous, 15 de novembre de 2018

Nou període d'inscripció als cursos de català de Terrassa i Rubí

Nou període d'inscripció als cursos de català de Terrassa i Rubí Informació sobre la inscripció de Terrassa i Rubí
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

Una il·lustrativa xerrada: "Pompeu Fabra, el lingüista excepcional i el personatge cívic" per Jordi Manent

Una il·lustrativa xerrada: Dilluns, 29 d'octubre a les set de la tarda a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí una cinquantena llarga de persones es van reunir per assistir a la xerrada sobre Pompeu Fabra que va fer Jordi Manent,  filòleg i especialista en la figura de Fabra. 
Dimarts, 30 d'octubre de 2018

Descobrim el castell de Montjuïc i la seva història

Descobrim el castell de Montjuïc i la seva història Diumenge 28 d'octubre un grup d'integrants del programa Voluntariat per la Llengua de Terrassa i de Rubí, alumnes dels cursos de català i membres de Veu Pròpia van baixar a Barcelona per descobrir el castell de Montjuïc, la seva història més antiga i la més recent. En total, un quarantena de persones ben disposades i amb bon humor malgrat la roina que queia.
Dilluns, 29 d'octubre de 2018

4a edició del concurs «Posem fil a l’agulla»

4a edició del concurs «Posem fil a l’agulla»
Dilluns, 29 d'octubre de 2018

En marxa una nova edició de les Sessions de recursos lingüístics en català a Internet

En marxa una nova edició de les Sessions de recursos lingüístics en català a Internet El Servei d'Assessorament Lingüístic del Servei Local de Català de Terrassa ofereix per vuitena vegada aquestes sessions, que tenen com a objectiu donar a conèixer els cercadors més útils a l'hora de resoldre dubtes en català i ensenyar a treure'n el màxim profit.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Pompeu Fabra. Una llengua completa

Pompeu Fabra. Una llengua completa Dijous a la tarda, dia 18 d'octubre, va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

L’alumnat rubinenc ha visitat l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”

L’alumnat rubinenc ha visitat l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” Dèiem en una anterior notícia que el dia 2 d'octubre vam inaugurar l'exposició sobre Pompeu Fabra a Rubí. En aquesta setmana llarga que l'hem tinguda a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, ha estat visitada per tots els nostres alumnes a partir del nivell Elemental 1.
Dimarts, 9 d'octubre de 2018

El nostre CNL fa la ruta Fabra

El nostre CNL fa la ruta Fabra Hem agafat el tren: des de Terrassa, alguns, i des de Rubí, alguns altres. Tots hem baixat a plaça de Catalunya on, davant del Cafè Zuric, les tretze persones que som ens hem trobat amb en David Paloma, expert lingüista, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat un guia excel·lent que ens ha acompanyat pels set indrets de la Ruta Fabra. Aquesta activitat és patrocinada per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat i s'integra, juntament amb altres actes, dins l'Any Fabra que celebrem enguany. L'Institut d'Estudis Catalans també ha donat el vistiplau a aquesta ruta.
Dissabte, 6 d'octubre de 2018

Un tret al cap, al Teatre Municipal de Rubí

Un tret al cap, al Teatre Municipal de Rubí Dissabte passat, 6 d'octubre, una vintena de participants del Voluntariat per la llengua, entre voluntaris i aprenents, vam assistir al Teatre Municipal La Sala, de Rubí, per veure l'obra de Pau Miró, Un tret al cap.
Dimecres, 3 d'octubre de 2018

Ja tenim l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” a Rubí

Ja tenim l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” a Rubí Ahir, 2 d'octubre, a la tarda, en l'espai d'exposicions de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler vam inaugurar l'exposició que ha creat el Departament de Cultura de la Generalitat per homenatjar el 150 aniversari del naixement de Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes