25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 392 notícies disponibles
Dilluns, 29 d'abril de 2019

Saps noms d’olives? Vine i participa en el joc!

Saps noms d’olives? Vine i participa en el joc! Dissabte 27 d'abril, el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa va participar en la V Fira de l'Oliva de Terrassa.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Per Sant Jordi, una lectura popular amb molta participació

Per Sant Jordi, una lectura popular amb molta participació El dia de Sant Jordi, de nou un èxit a Rubí. El SLC ha participat en la lectura popular que s'organitza al bell mig de Rubí, a la plaça del Dr. Guardiet, entre parades de llibres i roses, amb un gran ambient.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Postals brossianes per Sant Jordi

Postals brossianes per Sant Jordi Al SLC de Terrassa, hem organitzat un taller de postals brossianes, amb el pensament que aquest és l'Any Joan Brossa. En algun grup s'ha explicat breument qui va ser Brossa i quina obra va realitzar.
Dimecres, 6 de març de 2019

Trobada de parelles lingüístiques a Rubí

Trobada de parelles lingüístiques a Rubí Un cop més l'Auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fou l'espai on es van trobar les persones voluntàries i les aprenentes que es coneixien per primera vegada o que renovaven el seu compromís de seguir-se trobant per enraonar en català, i per gaudir d'una estona que, per a moltes parelles, ja és un espai per a l'amistat.
Dijous, 28 de febrer de 2019

Sessió de presentació de Català i empresa

Sessió de presentació de Català i empresa Dijous, 28 de febrer de 2019 Ahir a la tarda a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa de Terrassa es va dur a terme la sessió de presentació del programa Català i empresa
Dimarts, 26 de febrer de 2019

Les llengües de l'Anaconda i el Kahoot solidari

Les llengües de l'Anaconda i el Kahoot solidari Dilluns al vespre, al SLC de Terrassa, vam celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna, en un acte que va combinar la reflexió, el joc lingüístic i la solidaritat, un acte que va tenir una gran acollida i va aplegar més de 80 assistents.
Dijous, 21 de febrer de 2019

Nou període d'inscripció als cursos de català

Nou període d'inscripció als cursos de català Informació de la inscripció de Terrassa i de Rubí
Dilluns, 18 de febrer de 2019

A Rubí, el Dictat Solidari d’enguany ha estat matiner

A Rubí, el Dictat Solidari d’enguany ha estat matiner Aquest any no hem volgut esperar que fos abril per fer el Dictat Solidari; l'hem fet el 18 de febrer i ens ha ocupat matí i tarda. Ja fa set anys que fem el Dictat i sembla que és una activitat que va quallant. Pel que fa a nosaltres, el CNL, la intenció és anar-ne polint els detalls i continuar cultivant la relació amb el Pla educatiu d'entorn i les entitats solidàries de la ciutat.
Dimecres, 30 de gener de 2019

Comunicar-se bé és clau per impulsar l'empresa

Comunicar-se bé és clau per impulsar l'empresa Aquest matí al CNL de Terrassa i Rubí s'ha dut a terme la sessió "Comunica't, dona un impuls al teu negoci", organitzada per Pimec Terrassa, que comptava amb la col·laboració del CNL.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Sessió de portades il·lustrades: "Com aprenem llengües"

Sessió de portades il·lustrades: Ahir al curs de Bàsic 3 de Torre-sana, amb el guiatge de la Isabel Cama, la professora, el grup d'alumnes va decidir de fer una portada il·lustrada per a la unitat didàctica que acabaven de treballar. Els resultats van ser molt satisfactoris. Podeu fer un cop d'ull a l'àbum de fotos clicant aquí.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter