Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura [X]
 1. Dictat solidari a Ràdio Rubí

  Llengua i cultura

  Dimarts, 9 de març, de 10 a 12 us podreu connectar amb Ràdio Rubí per seguir la tertúlia i el Dictat que farem a les 10.15 h a https://www.

  Rubí

  A les 10:15 h.

 2. Anem a Manresa a visitar la Seu i a passejar per l'entorn natural

  Llengua i cultura

  Us proposem una sortida a Manresa de tot un dia. Aquesta excursió s'emmarca en el "Sortim!", una activitat bienal organitzada per Òmnium Cultural de Rubí, amb l'objectiu de donar a conèixer indrets del país amb interès històric i cultural.

  A les 09:00 h.

 3. Les llengües de l'Anaconda

  Llengua i cultura

  Us convidem a conèixer les llengües que es parlen a la nostra ciutat, a través del viatge que ens proposa David Valls, autor de Les llengües de l'Anaconda.

 4. Dictat solidari de Rubí.

  Llengua i cultura

  Enguany el dictat solidari ens convida a jugar a partir de textos del Grup de Sabadell. Com en les altres edicions, farem l'activitat en col·laboració amb les escoles.

  A les 19:00 h.

 5. Pedrolo al Dictat Solidari del SLC de Rubí

  Llengua i cultura

  Vine a fer el Dictat, porta alguns productes i participa en el gran recapte d'aliments.  Un any mes, us animem a venir a compartir amb nosaltres literatura i solidaritat.

  Biblioteca mestre Martí Tauler
  Rubí

  A les 19:00 h.

 6. Col·loqui amb la síndica de greuges de Terrassa i Dictat Solidari

  Llengua i cultura

  Veniu a parlar amb la nova síndica municipal de greuges, Isabel Marquès, i participeu en el dictat solidari i en el recapte d'aliments per a El Rebost.

  CNL de Terrassa (Vapor Universitari)
  Terrassa

  A les 19:00 h.

 7. Vine a fer la teva rosa de paper!

  Llengua i cultura

  Al SLC de Terrassa celebrarem Sant Jordi amb un taller de roses de paper i amb una lectura de poemes.

 8. Visites a l'Institut d'Estudis Catalans

  Llengua i cultura

  Enguany proposem la visita a l'Institut d'Estudis Catalans, popularment conegut com IEC. La seu de l'IEC és la Casa de Convalescència, a Barcelona.

 9. Art a La Sala de Rubí

  Llengua i cultura

  Diumenge, dia 3 de desembre, anirem al teatre La Sala de Rubí a veure l'obra Art, de Yazmine Reza.  La Sala ofereix entrades amb un preu molt especial als alumnes i parelles lingüístiques del SLC de Rubí.

  Teatre Municipal La Sala
  Rubí

  A les 18:30 h.

 10. Taller de teatre al Centre Cultural de Terrassa

  Llengua i cultura

  Un cop més, programem el Taller de teatre per als alumnes dels cursos de Bàsic 3, Elementals i Intermedis, ofert per Pedagogia de l'Espectacle.

  Rambla d'Ègara
  Terrassa

 11. Sortides: Masia Freixa, Arxiu Històric, Museu Tèxtil

  Llengua i cultura

  Durant els mesos de novembre i de desembre, els alumnes del SLC de Terrassa podran visitar diversos llocs de gran interès cultural de la ciutat. Els dos grups d'Intermedi 1 aniran a conèixer el Museu Tèxtil.

 12. Dictat Solidari a Rubí. Primera activitat de commemoració de l’Any Bertrana

  Llengua i cultura

  Avui, 27 d'abril, a les 19 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler tindrà lloc el Dictat Solidari d'enguany. L'efemèride que sembla arrencar amb més força aquest any és la commemoració dels 150 anys del naixement de Prudenci Bertrana i dels 125 d'Aurora Bertrana, la seva filla.

  Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
  Rubí

  A les 19:00 h.

 13. L'escriptor David Vila i Ros ve al CNL de Terrassa a parlar-nos del seu llibre "I si parlem català?"

  Llengua i cultura

  Dijous 9 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, al CNL de Terrassa farem l'acte de cloenda del curs de català que patrocina Fundació Mina. Aquesta vegada tindrem l'oportunitat d'escoltar en David Vila i Ros, que vindrà al nostre Centre per parlar-nos del seu llibre I si parlem català? Molt sovint, els nostres alumnes i aprenents ens expliquen que els costa molt trobar persones que els parlin en català amb normalitat.

  Vapor Universitari / c. Colom, 114, 1r pis
  Terrassa

  A les 19:30 h.

 14. Tret de sortida del joc lingüístic rubinenc “El teu barbarisme preferit”

  Llengua i cultura

  Poc abans de la Castanyada, els comerços associats a la Federació d'Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí rebran un cartell amb un barbarisme escrit i unes butlletes que els petits i grans han d'emplenar amb els barbarismes que trobin en els cartells dels establiments.

  Rubí

 15. Segueix la pista de Ramon Llull

  Llengua i cultura

  L'objectiu de l'activitat és la divulgació de la figura i l'obra de Ramon Llull entre el públic general; per això, hem escollit dotze temes representatius i n'hem fet dotze cartells.

  Vapor Universitari - carrer de Colom, 114
  Terrassa

  A les 19:00 h.

 1. 1
 2. 2
 3. 3