Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Acolliment [X]
 1. Assaig general d'Un poema de Nadal al Teatre Municipal de Rubí

  Acolliment

  El dijous 13 de desembre tindrem l'oportunitat d'assistir a un assaig general de l'entitat de l'Esbart Dansaire de Rubí. Prèviament a la representació, el president d'aquesta entitat, Joan Camps, ens farà una visita guiada per descobrir els secrets que s'amaguen rere l'espectacle.

  Teatre La Sala, c. Cervantes, 76
  Rubí

 2. Inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" a Terrassa

  Acolliment

  El dia 18 d'octubre, a dos quarts de set de la tarda, el regidor de Cultura, Educació i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de  Terrassa, Amadeu Aguado, i la directora del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí presentaran l'exposició creada pel Departament de Cultura de la Generalitat, en un muntatge que compta amb el suport de l'Ajuntament.

  CNL de Terrassa i Rubí, Vapor Universitari, Colom, 114
  Terrassa

  A les 18:30 h.

 3. Anem al Teatre Municipal de Rubí amb el VxL de Terrassa i Rubí

  Acolliment

  Les parelles lingüístiques tenen una nova oportunitat de veure una obra del millor teatre català contemporani. 

  Teatre La Sala, c. Cervantes, 76
  Rubí

  A les 21:00 h.

 4. Cloenda VxL i cursos a l'Ateneu de Rubí

  Acolliment

  Tradicionalment, el final de curs a l'Ateneu consisteix en una valoració de les trobades de les parelles lingüístiques. També sortegem esmorzars i berenars als establiments col·laboradors entre les parelles que hi han anat més.

  carrer de Xile, 1
  Rubí

 5. Ajornem la matinal d'excursionisme i coneixement de l'entorn natural a Rubí

  Acolliment

  Us comuniquem que la matinal programada per a aquest diumenge queda ajornada. Ja us farem saber la nova data així que es torni a programar. Es tracta d'una activitat organitzada pel Centre Excursionista de Rubí i l'entitat Rubí d'Arrel, que en els darrers temps han concentrat els seus esforços a obrir i recuperar antigues rutes per fer a peu pels rodals de la ciutat.

  Rubí

 6. PARLAR CATALÀ: TE'N POTS SORTIR!

  Acolliment

  Taula rodona al CNL de Terrassa i Rubí, organitzada per la Fundació Mina d'Aigües de Terrassa i el CNL Us convidem a la taula rodona Parlar català: te'n pots sortir!, que tindrà lloc dimarts  2 de febrer, a les 6 de la tarda, al Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí.

  CNL de Terrassa i Rubí, Carrer de Colom, 114
  Terrassa

  A les 18:00 h.