25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dijous, 15 de novembre de 2018

Cursos de català

Nou període d'inscripció als cursos de català

Informació sobre la inscripció de Terrassa

A partir del dia 15 de novembre donarem dia i hora per fer la inscripció als cursos que començaran al desembre. L'últim dia que donarem dia i hora és el 5 de desembre.

Les places que s'oferiran en aquest període de matriculació són les que quedaran lliures després de la matrícula dels alumnes que actualment fan un curs. Per tant, les places són limitades. La inscripció es farà els dies 17 i 18 de desembre.

A partir del día 15 de noviembre daremos día y hora para hacer la inscripción a los cursos que empezaran en diciembre. El último día que se dará día y hora es el 5 de diciembre.

Las plazas que se ofrecerán en este período de matriculación son las que quedaran libres después de la matrícula de los alumnos que actualmente están en un curso. Por lo tanto, las plazas son limitadas. La inscripción se hará los días 17 y 18 de diciembre.

Informació sobre la inscripció de Rubí

A partir del dia 20 de novembre donarem dia i hora per fer la inscripció dels cursos que començaran al desembre. L'últim dia que donarem dia i hora és el 5 de desembre.

 Les places que s'oferiran en aquest període de matriculació són les que quedaran lliures després de la matrícula dels alumnes que actualment fan un curs. Per tant, les places són limitades.  La inscripció es farà els dies 13 i 14 de desembre.

A partir del día 20 de noviembre daremos día y hora para hacer la inscripción a los cursos que empezaran en diciembre. El último día que se dará día y hora es el 5 de diciembre.

Las plazas que se ofrecerán en este período de matriculación son las que quedaran libres después de la matrícula de los alumnos que actualmente están en un curso. Por lo tanto, las plazas son limitadas. La inscripción se hará los días 13 y 14 de diciembre.

Nou període d'inscripció als cursos de català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter