25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimecres, 10 d'octubre de 2018

Socioeconòmic

Comença el concurs "Posem fil a l'agulla"

L'objectiu d'aquesta campanya lingüística i comercial és dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n'Anglada per mitjà de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica i apropar, alhora, la biblioteca districte 2 al ciutadà.

Per participar-hi, cal endevinar quina és la resposta correcta de les preguntes que trobareu a les butlletes dels comerços associats a El Tomb i de la biblioteca districte 2. Els comerços associats tindran a l'aparador un cartell identificatiu del concurs.

Podeu demanar la butlleta segellada i marcar-hi  la resposta correcta. Només valdran les butlletes segellades per l'establiment, amb la resposta correcta, amb totes les dades emplenades i que no estiguin estripades ni malmeses.

La campanya tindrà  lloc del 9 al 25 d'octubre. Totes les butlletes recollides es centralitzaran a la biblioteca districte 2 el divendres 26 d'octubre del 2018 i en un acte públic, a les 18 h, se n'extrauran 5 a l'atzar, que han de pertànyer a participants diferents. Seguidament, l'organització es posarà en contacte per telèfon amb les persones guanyadores. Si alguna d'elles no respon -no s'admetrà el contestador automàtic-, se substituirà per una nova butlleta, que s'extraurà també a l'atzar.

Els premis són:

1 val de 200 € (que s'haurà de gastar en un mínim de dos establiments diferents, amb una despesa
màxima de 150 € per establiment)
2 vals de 50 €

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 27 d'octubre del 2018, a l'avinguda de Barcelona, coincidint amb el Tombacastanya. Serà condició indispensable per a l'obtenció del premi assistir a l'acte.

Enllaços relacionats
Comença el concurs

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes