25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dissabte, 20 de maig de 2017 a les 12:00

Jocs en català

Terregada de jocs

Plaça del Vapor Ventalló
Terrassa

Un any més  organitzem la 3a Terregada de jocs a la plaça del Vapor Ventalló de Terrassa, activitat que neix de la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística /jocs/index.html.

El Servei Local de Català, el Centre Excursionista de Terrassa, la botiga Landròmina i el grup de jugadors Stas Tarat muntarem taules amb jocs perquè hi pugui jugar des del públic familiar als jugadors més avesats que vulguin conèixer les darreres novetats.

A partir de les 12 h ja podreu jugar amb les ludoteques del CPNL i de la Plataforma per la Llengua, amb les propostes de jocs de Landròmina i de Stas Tarat i del Tocajocs del Miqui Giménez.


Els autors, com ara PaK Gallego,  també tindran un espai per presentar-nos els seus prototips. 

A la tarda, a partir de les 16 h, s'organitzaran també partides i demostracions de Scrabble. I un taller dirigit i dinamitzat per l'experta  Nes Planas que ens ajudarà a crear una joguina!

I si voleu, ca a les 18 h, podreu fer un mos perquè s'oferiran tastets de botifarra terregada gràcies al Gremi i a l'Escola d'Hostaleria de Terrassa.
 
Tot el programa és més que interessant, però ens plau recomanar-vos especialment les partides de Catan, D'Xwing, Muskin, Màgic, Codi Secret, etc.

L'horari serà de 12 a 20 hores i l'accés serà gratuït. Per conèixer totes les activitats podeu consultar el programa sencer a Facebook!


 
Us hi esperem! Bon joc!!

Enllaços relacionats
Terregada de jocs

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes