25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Tarragona

Notícies

Llistant 1 de 10 de 226 notícies disponibles
Dimarts, 16 de juliol de 2019

El VxL del CNLT assoleix més de 300 parelles lingüístiques que practiquen català

El VxL del CNLT assoleix més de 300 parelles lingüístiques que practiquen català El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència).
Dijous, 11 de juliol de 2019

Nova edició del VxL a Santa Coloma de Queralt

Nova edició del VxL a Santa Coloma de Queralt El 10 de juliol passat, al Castell dels Comtes, va tenir lloc l'acte de presentació de les parelles lingüístiques que s'han constituït a Santa Coloma de Queralt amb motiu de la nova edició del programa del Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 26 de juny de 2019

Torna el VxL exprés a Tarragona

Torna el VxL exprés a Tarragona El 25 de juny passat, al SLC de Tarragona, va tenir lloc la segona edició del "Voluntariat per la llengua exprés" amb la participació de voluntaris i aprenents inscrits en el programa.
Dimarts, 25 de juny de 2019

Cloendes dels cursos de català dels serveis i oficines

Cloendes dels cursos de català dels serveis i oficines Constantí, Calafell, Valls, el Vendrell, Salou, Vila-seca i Tarragona acaben l'any acadèmic amb actes de cloenda participatius i amb moltes emocions
Dimecres, 15 de maig de 2019

La Federació Catalana del Voluntariat Social promourà el VxL

La Federació Catalana del Voluntariat Social promourà el VxL El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, Santi Pallàs, ha signat un conveni de col·laboració per promoure el VxL amb el coordinador territorial a Tarragona de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Josep Cabrera.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Vila-seca estrena noves parelles lingüístiques

Vila-seca estrena noves parelles lingüístiques L'edició de primavera del Voluntariat per la llengua a Vila-seca es va presentar la tarda del 29 d'abril a la sala d'actes de l'Oficina de Català de Vila-seca, amb la participació de vint-i-quatre  parelles lingüístiques.
Divendres, 12 d'abril de 2019

Inici de noves parelles lingüístiques a Tarragona

Inici de noves parelles lingüístiques a Tarragona Aquest dijous, 11 d'abril, les noves parelles lingüístiques de la 34a edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona van tenir l'ocasió de conèixer-se durant l'acte de presentació que es va dur a terme a l'Aula 4 a les sis de la tarda. 
Dijous, 4 d'abril de 2019

Inici de l'edició de primavera del VxL al Vendrell

Inici de l'edició de primavera del VxL al Vendrell Vint noves parelles lingüístiques es van conèixer el dijous 4 d'abril a l'Oficina de Català del Vendrell.
Dilluns, 18 de març de 2019

El VxL arriba a la Riera de Gaià

El VxL arriba a la Riera de Gaià Després de la campanya de difusió duta a terme a la localitat, el programa de parelles lingüístiques s'estrena a la Riera de Gaià amb vint-i-set participants.
Dijous, 14 de març de 2019

Participativa ruta literària a Valls

Participativa ruta literària a Valls Els alumnes i les parelles lingüístiques de l'Oficina de Català van sortir de l'aula per seguir la Ruta literària Narcís Oller pels espais més significatius de la ciutat relacionats amb l'obra de l'escriptor vallenc.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter