Practicar el català als establiments col·laboradors

Voluntariat per la llengua

Durant el mes de novembre, 29 alumnes dels cursos de català han visitat establiments col·laboradors per practicar el català après a l'aula

Durant aquest mes de novembre, un total de 29 alumnes dels cursos de català de Tarragona, Calafell i Salou han realitzat pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors. Aquestes pràctiques formen part de la programació dels cursos de nivell Bàsic 3 amb l'objectiu de connectar l'aprenentatge a l'aula amb la realitat, en contextos i situacions comunicatives reals. En les pràctiques, cada alumne tria tres establiments de la llista que els oferim, els visita i hi practica el que ha après a classe. Ha de tenir un diàleg amb el botiguer sense l'obligació de comprar-hi res i després en fa una valoració per escrit. La pràctica lingüística queda rubricada amb el segell de l'establiment en un carnet personal.

A més dels cursos presencials, cal afegir les pràctiques que han fet alumnes dels cursos virtuals i en línia. Tot i que estan organitzats pel CNL de Tarragona, els alumnes han fet pràctiques als establiments col·laboradors de les seves localitats. 

En total s'han fet 84 pràctiques o visites a 28 establiments, als quals volem agrair el compromís i la implicació durant les pràctiques lingüístiques, ja que sense la seva col·laboració no seria possible fer aquesta activitat. 

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?