Comencen grups de tertúlia en català i clubs de lectura a Calafell i Constantí

Llengua i cultura

  • Les tertúlies són trobades de persones que volen practicar el català en grup

  • Els clubs de lectura fàcil promouen la lectura i la conversa en català a partir de textos literaris adaptats

En el marc de la programació d’activitats complementàries als cursos generals de català, les oficines de català de Calafell i de Constantí han començat aquest mes d’octubre dues activitats que comparteixen el mateix objectiu: promoure la conversa en català.

Les tertúlies són trobades d’alumnes o antics alumnes que ja tenen coneixements de la llengua, però que necessiten practicar-la en espais on se sentin còmodes per guanyar seguretat i fluïdesa i així, més endavant, poder utilitzar-la en la seva activitat diària. Cada sessió comença amb la projecció d’un vídeo sobre un tema d’actualitat i continua amb la conversa sobre aquest tema. A Calafell, les tertúlies es fan cada dijous a les 12 h, a Cal Bolavà, i a Constantí, cada dijous a les 15.15 h, a la Biblioteca Municipal.

Per altra banda, l’Oficina de Constantí també ha programat sessions de club de lectura fàcil, que es fan cada dimarts a les 15.15 h, a la Biblioteca Municipal. El primer llibre que llegiran és El nou món de la Sandy, de Fina Nuibó i Prats.

La inscripció a les tertúlies i al club de letura és gratuïta i cal adreçar-se a les oficines corresponents.

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?