L’exposició “Quan parles fas màgia” fa parada a Tarragona

Voluntariat per la llengua

Es podrà visitar al vestíbul de l'Oficina Jove del Tarragonès fins al 30 de setembre, després d'haver-se pogut veure a altres vuit poblacions de l'àmbit territorial del CNL de Tarragona

De l'1 al 30 de setembre es podrà visitar a l'Oficina Jove del Tarragonès (Plaça de la Imperial Tàrraco, 1) l'exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la Covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència.

Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través de l'adreça electrònica vxl.tarragona@cpnl.cat.

L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, fins al 30 de setembre de 2021.

Vols compartir aquesta notícia?