Acaba el curs 2020-2021 al CNL de Tarragona amb unes 3.000 inscripcions

Cursos de català

Majoritàriament, els alumnes han seguit les modalitats virtual i 100 % en línia, en un curs marcat per la situació sanitària

Aquest mes de juny han acabat els cursos del trimestre abril-juny i, amb ells, tot el curs 2020-2021. Ha estat un curs marcat per les restriccions derivades de la situació sanitària i tot un repte tant per al professorat com per a l'alumnat. Si bé el setembre es van començar els cursos de manera presencial (amb una important reducció de la ràtio i amb estrictes mesures higièniques), l'arribada de la segona onada va obligar a transformar tots els cursos presencials en virtuals. Així, aquesta modalitat ha estat la majoritària durant tot l'any, i ha consistit a mantenir els horaris de classe fixos a la setmana i fer les sessions per videotrucada. Paral·lelament, els cursos 100 % en línia també han tingut molt bona acollida entre les persones que per motius de feina o d'altre tipus no podien garantir la seva “assistència”. Només en casos molt particulars s'han fet alguns cursos de manera presencial durant el tercer trimestre.

En total, s'estima que el CNL de Tarragona ha tingut unes 3.000 inscripcions, xifra encara no definitiva atès que aquest mes de juliol encara s'estan fent dos cursos al Servei Local de Tarragona.

El proper període d'inscripcions serà del 6 al 10 de setembre (per a antics alumnes) i del 13 al 15 de setembre (per a nous alumnes). A partir del 6 de juliol ja es poden fer les proves de col·locació, pas indispensable i previ per fer la inscripció si no s'ha estat alumne del CPNL o no es disposa de cap certificat de llengua catalana. La sol·licitud de prova de col·locació i la inscripció s'ha de fer a través del portal cpnl.cat/inscripcions.

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?