Formació perquè els comerços obrin una pàgina web amb el domini .cat

Socioeconòmic > Empresa > Comerç

La formació inclou 3 sessions i s’ensenyarà a crear el web i a actualitzar-lo, i es comentaran recursos lingüístics.

La Fundació.cat i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren amb la finalitat d'augmentar el nombre de comerços que tenen un web en català i amb domini .cat. Segons diversos informes sobre l'estat d'implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web. Per aquest motiu, ofereixen als comerços formació per crear i gestionar un web del seu establiment en català, atractiu, intuïtiu, personalitzat i totalment editable. La formació és gratuïta, però cal donar d'alta el paquet digital (domini .cat + constructor web + compte de correu), que té un cost de 36 €/any per sempre.

La formació consta de tres sessions de 2 hores cadascuna, que seran els dies 3, 10 i 17 de juny, de 14.30 a 16.30 h i es farà amb modalitat virtual (plataforma Zoom). Les inscripcions s'han de fer a través d'un formulari a https://elteunegoci.cat/#sessions.

És una bona oportunitat per als comerços per fer-se més visibles a la web i a més aprendre a fer-ho de manera autònoma i prou econòmica.


Vídeo promocional:

CNL de Tarragona

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?