Comencen els nous cursos de català, marcats per la virtualitat

Cursos de català

S’imparteixen cursos en modalitat en línia 100%, amb la qual l’alumne estudia gestionant ell mateix el temps, i en modalitat virtual, en què l’alumne es connecta a l’aula amb els companys i el professor en un horari fix.

Aquesta setmana han començat els cursos de català del període gener-març. La situació sanitària actual ha condicionat tant el procés d'inscripció com el desenvolupament dels cursos. Pel que fa a la inscripció, s'ha habilitat una aplicació per tal de poder-la fer sense haver de desplaçar-se a un punt d'atenció del CNL de Tarragona. Fins i tot les proves de col·locació s'han pogut fer en línia i així no posar en risc la salut ni dels ciutadans ni dels treballadors.

Pel que fa als cursos, tots els nivells, des del bàsic fins al superior (C2), es poden fer en línia, una modalitat habitual de l'oferta de cursos del CPNL destinada a persones per qüestions laborals, familiars o d'altra mena no podien assistir a les classe presencials. La novetat d'aquest trimestre és que els tradicionals cursos presencials s'han hagut de reconvertir en cursos virtuals: l'alumne, en comptes d'anar a classe físicament, es connecta en l'horari establert (normalment, dos dies a la setmana) amb l'aula virtual amb la resta d'alumnes i el professor o professora. Els nivells d'aquesta modalitat són inicials i bàsics.

Per altra banda, es mantindran les activitats complementàries als cursos, com el Voluntariat per la Llengua o la celebració de diades destacades, per tal que l'aprenentatge sigui com més vivencial i connectat amb la realitat millor.

La inscripció per al proper període de cursos (abril-juny) es preveu que comenci a començament del mes d’abril. Consulteu el nostre web i les les xarxes socials.

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?