L'exposició 'Quan parles fas màgia' del VxL arriba a l’Espai Kesse de Tarragona

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través del correu electrònic: vxl.tarragona(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Aquesta mostra arriba a Tarragona tot continuant el recorregut per diferents poblacions de Catalunya. Es podrà visitar des del 26 de gener al 4 de febrer a l'Espai Kesse de Tarragona (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14). Horari: De dimarts a dissabte de 16.30 a 20.30 h.

Vols compartir aquesta notícia?