El CNL de Tarragona acaba un mes de juliol d'intensa activitat

Cursos de català

Aquest mes s'han fet 226 proves, que han combinat una part telemàtica i una part presencial per garantir la salut de tothom

Aula examen Tarragona

A causa de la crisi sanitària que va obligar a aturar l'activitat acadèmica el mes de març, el CNL de Tarragona (i tot el CPNL) va haver d'adaptar-se a la situació i reinventar la manera de continuar oferint ensenyament de català.

Per això, es va fer un esforç titànic per adaptar tots els cursos a la modalitat a distància. Aquest mes de juliol, han acabat els cursos amb l'avaluació corresponent. Així s'han fet 106 proves els dies 1, 2 i 3 de juliol, corresponents als cursos que es van interrompre el mes de març, i els dies 16 i 17 de juliol, cursos nous que van començar el mes de maig. Naturalment, l'organització de les proves no té precedents, atès que s'han hagut de garantir totes les mesures de seguretat necessàries. S'han fet proves a Tarragona, Salou, Vila-seca, Montblanc i el Vendrell, de nivells bàsic 3, elemental 3, intermedi 3 i suficiència 3 i superior (C2). Una de les novetats ha estat que per primera vegada les proves orals s'han fet en format virtual.

Oferta de cursos 2020-2021

El mes de setembre s'oferirà una nova programació de cursos que combinaran el format presencial (per als cursos de nivell bàsic i inicial, en què és necessària la interacció amb el professorat) i el format virtual. Per aquest motiu, durant aquest mes els tècnics del CNL de Tarragona també han participat en 18 grups de treball del CPNL per redefinir formats i procediments per a l'aprenentatge de la llengua.

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?