El joc del Boggle en línia del CNL de Tarragona té molt bona acollida a les xarxes

Oci i consum

Amb motiu del Dia Internacional del Joc, enguany hem repetit amb el joc del Boggle, però a través de les xarxes Facebook, Twitter i Instagram, amb una molt bona acollida per part dels seguidors

El CNL de Tarragona ha celebrat el Dia Internacional del Joc (28 de maig) amb la segona edició del joc del Boggle -que l'any passat vam organitzar a la seu de la plaça Imperial Tàrraco-, enguany virtualment a través de les xarxes.

Entre el 28 i el 31 de maig s'ha publicat cada dia la fotografia d'una jugada a les xarxes (Facebook, Twitter i Instagram), tot convidant els nostres usuaris-seguidors a trobar el màxim de paraules a partir de la combinació aleatòria dels 16 daus amb lletres de la imatge. Les normes i puntuacions del joc acompanyaven cada imatge amb una graella per a les respostes descarregable en format PDF.

L'acollida ha estat desigual, segons les xarxes, però en totes tres modalitats han tingut força seguiment: en el cas de Twitter hi ha hagut 450 interaccions, al Facebook hi ha hagut més de 1.200 entrades per veure les jugades i a Instagram, cadascuna de les quatre jugades ha rondat al voltant de 30 "m'agrada".

L’activitat forma part de la campanya “I tu, jugues en català?” que durant tot l’any emprèn accions amb l’objectiu de fomentar el consum de joguines en català. En aquesta línia, actualment s’estan publicant cada setmana un vídeo amb anècdotes i curiositats sobre jocs tradicionals, com el parxís, el Monopoly, etc. Es poden consultar tots els detalls de la campanya en aquest mateix web.

Vols compartir aquesta notícia?