"Quants mots pots trobar?"

Oci i consum

Juga al Boggle amb el CNL de Tarragona

Per celebrar el Dia Internacional del Joc (28 de maig), el CNL de Tarragona organitza un joc de llengua a les xarxes a partir del popular Boggle

Amb motiu del Dia Internacional del Joc (28 de maig), el CNL de Tarragona proposa el joc de llengua «Quants mots pots trobar?». A partir de la fotografia d'una jugada del popular joc Boggle, cal formar paraules amb les lletres dels daus, amb la condició que han de tenir tres lletres o més, han de ser contigües (pel costat o pel vèrtex) en l'ordre ortogràfic correcte i sense repetir el mateix dau.

Del dijous 28 al diumenge 31 de maig, cada dia es publicarà una imatge-jugada als nostres comptes del CNL de Tarragona de Twitter, Facebook i Instagram, i els participants podran posar-se a prova per trobar el màxim de paraules possible. El límit de temps serà la publicació de la següent jugada, l'endemà.

També es publicarà una imatge amb una graella per jugar -amb resum de normes i puntacions-, poder-la imprimir i escriure-hi les respostes, o fer-la servir com a model per escriure les respostes en un full qualsevol.

Per publicar les respostes a les xarxes es pot fer en forma de "comentari", tant escrivint-hi directament com penjant-hi la fotografia del full de respostes.

Vols compartir aquesta notícia?