25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 8 de juliol de 2019

263 alumnes fan pràctiques lingüístiques als comerços

Durant el curs 2018/2019, hi han participat 263 alumnes, que han fet 737 pràctiques en establiments col·laboradors de Calafell, Constantí, Salou, Tarragona, Valls, Vila-seca i el Vendrell.

263 alumnes fan pràctiques lingüístiques als comerços

Les pràctiques lingüístiques estan adreçades a cursos de nivell Bàsic 3 amb l'objectiu que una de les activitats de curs sigui practicar la llengua en contextos i en situacions comunicatives reals. D'aquesta manera, aprendre la llengua adquireix un significat rellevant per a usar-la. En les pràctiques, cada alumne tria tres establiments de la llista que els oferim, els visiten i hi practiquen el que aprenen a classe. Han de tenir un diàleg amb el botiguer sense l'obligació de compra-hi res i després en fan una valoració per escrit. La pràctica lingüística queda rubricada amb el segell de l'establiment en un carnet que té l'aprenent.

En aquest enllaç podeu escoltar dues pràctiques en directe que el programa Calafell Matí de Calafell Ràdio va retransmetre a Calafell. Volem agrair als establiments col·laboradors el compromís i la implicació durant les pràctiques lingüístiques, ja que sense la seva col·laboració no seria possible fer aquesta activitat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter