25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 3 d'abril de 2019

TGD Comunicació guanya el premi a les bones pràctiques lingüístiques de l’Alt Camp

El jurat de la vint-i-unena edició del Premi a les Bones Pràctiques Lingüístiques en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp ha decidit atorgar l'esmentat guardó a l'agència de publicitat TGD Comunicació

TGD Comunicació guanya el premi a les bones pràctiques lingüístiques de l’Alt Camp

TGD Comunicació, situada al passeig de l'Estació de Valls, va ser fundada l'any 1987. TGD està integrada per un equip de vuit professionals i es dedica a la publicitat, el màrqueting i el disseny gràfic i multimèdia. També ofereix serveis editorials: projectes per a empreses integrats en l'estratègia de comunicació, però també productes propis com la revista Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister i la col·lecció "CisterBooks".

El jurat, després d'estudiar les candidatures que optaven al Premi, ha decidit atorgar-lo a TGD Comunicació per considerar que "l'esmentada agència de publicitat ha destacat per la utilització habitual i normal del català en les seves activitats al llarg del temps i per la seva tasca a favor del foment de l'ús del català", dos dels aspectes que contemplen les bases del Premi. D'altra banda, també ha tingut en compte l'esforç de l'empresa per difondre el patrimoni de l'Alt Camp (històric, cultural, paisatgístic) mitjançant una publicació periòdica en català (Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister) d'una gran qualitat.

Fins a la data les empreses que han rebut aquest guardó han estat les següents: Patates Palau, de Valls (1999); Cafès Líder, de Valls (2000); Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001); Calçats Cliben, SA, de Valls (2002), Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003); Hipermercat Esclat, de Valls (2004); Morera Cinc, SL, de Valls (2005); Fruita Fresca, de Valls (2006); Artur Vives. Reclams, SA, de Valls (2007); Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008); Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp (2009); Fruits SP, de Figuerola del Camp (2010); Cerveses La Gardènia, d'Alcover (2011); Els Fruits Saborosos, de Vila-rodona (2012); Vinícola de Nulles - Adernats (2013); Handycat, de Valls (2014); Instal·lacions Escoda, de Valls (2015); Pastisseria Valls, de Valls (2016); Cal Garriga, de Bràfim (2017), i Lluïsa Vives, de Valls (2018).

El guardó d'aquest XXI Premi a les Bones Pràctiques en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp es lliurarà a TGD Comunicació en el decurs de la Nit de Premis de Valls, una vetllada que es portarà a terme el pròxim 4 de maig al Centre Cultural Municipal de Valls i que reuneix els representants institucionals i el món empresarial, comercial i associatiu de la comarca. El guardó consisteix en un diploma expedit pel Consorci per a la Normalització Lingüística i en una peça artística creada expressament pel Grup d'Artesans de l'Alt Camp, entitat que col·labora en l'organització del Premi.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter