25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 25 de març de 2019

Tota una setmana plena de poesia

El CNL de Tarragona s'ha afegit, com cada any, a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, una iniciativa coordinada ler la Institució de les Lletres Catalanes.

Tota una setmana plena de poesia

La lectura de poemes en llengües diferents s'ha fet, de manera pública o interna, a tots els serveis. A Calafell, el 20 de març alumnes dels cursos de català i participants del VxL es van reunir al jardí de Cal Bolavà i van fer una lectura pública del poema de Rosa Fabregat Música de l'ànima, teixida amb paraules en diverses llengües, d'altres de seleccionats pels participants i d'altres de creats pels mateixos alumnes a l'aula. Al Vendrell, el recital públic es va fer a la Sala Polivalent de la Biblioteca Terra Baixa, amb poemes en llengües diferents, acompanyats per la guitarra de David Albalat.

Dins les aules, també s'ha celebrat el Dia Mundial de la Poesia llegint el poema de Rosa Fabregat a Vila-seca, a Valls i a Tarragona. I a altres localitats s'ha participat en diverses iniciatives amb entitats locals, com el vermut poètic a la Biblioteca Pública de Tarragona, el recital poètic al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal o el mural poètic arbocenc, on els participants escrivien els seus versos, a la Biblioteca Municipal de l'Arboç.

Acte a la Bisbal del Penedès

Partcipants del vermut pòètic de Tarragona

Lectura a l'aula de Valls

Poemes amb música al Vendrell

Recital de poemes a Calafell

Lectura de poemes a les aules de Vila-seca

Lectura a MontblancConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter